Capital Markets

Ingen fastighetsaffär är den andra lik. Croisette erbjuder professionell och nytänkande transaktionsrådgivning inom försäljning och förvärv av kommersiella fastighetstyper, samt fastighetsportföljer. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? 

Varför Croisette Capital Markets?

Investerar du i fastigheter eller funderar på att göra det? Våra dedikerade och nytänkande team kommer göra allt för att överträffa dina förväntningar.  

Vi tar helhetsansvar

Vid både sälj- och förvärvsrådgivning tar Croisette ett helhetsansvar för att koordinera och driva processen ända fram till undertecknande av överlåtelseavtal och tillträde.

Nytänkande

Croisette jobbar ständigt med att bli än mer effektiva och nytänkande i alla delar av fastighetsaffären. Du får alltid tillgång till ett erfaret team som arbetar hårt och dedikerat för att skapa ett optimalt resultat.  Vi eftersträvar att alltid använda oss av nya digitala plattformar och verktyg.

Hängivna

Vår målsättning i varje kundrelation är att få en så djup förståelse för uppdragsgivarens verksamhet att vår rådgivning bidrar till att utveckla er investeringsverksamhet – även ur ett strategiskt perspektiv. Vi arbetar kreativt och letar nya infallsvinklar som skapar ytterligare mervärde för våra uppdragsgivare. 

Långsiktiga

Du kan alltid räkna med att få de råd av oss som är absolut bäst för dig oaktat andra kortsiktiga intressen. Vi arbetar gärna med långsiktig och strategisk rådgivning som betalar sig över tid.

Gå med i vårt kundregister

Förvärvsrådgivning

Croisette erbjuder rådgivning i samband med förvärv. Förvärvsrådgivningen baseras på uppdragsgivarens investeringsstrategi och omfattar hela förvärvsprocessen från strategisk rådgivning, deal sourcing, dialog med potentiella säljare, indikativt bud, due diligence och förhandling till genomfört förvärv. Croisette bistår även med att gemensamt med uppdragsgivaren arbeta fram en ny investeringsstrategi. Vi har dessutom erfarenhet från auktionsförfaranden som företrädare för köpande part.

Säljrådgivning

Vi hjälper fastighetsägare att genomföra direkta och indirekta försäljningar av fastigheter och portföljer. Vi bistår våra kunder med aktiv rådgivning genom hela försäljningsprocessen då varje fastighetsaffär har sina unika förutsättningar. Via våra olika kontor och globala nätverk kan vi hjälpa våra kunder oavsett var fastigheten är belägen.

Vår
försäljningsprocess

01.
Värdering av fastigheten

När du väljer att anställa Croisette Transactions gör vi en pitch med bland annat värdering av fastigheten, analyser av objekt och marknad för att underbygga ett troligt försäljningspris.

02.
Marknadsföring

Vi gör försäljningsmaterial och marknadsför fastigheten till alla tänkbara köpare för att skapa bra konkurrens och högsta möjliga pris. 

03.
Budgivning och förhandling

Vi samlar in alla bud och ser till att samtliga bud är jämförbara. Tillsammans med säljaren säkerställer vi sedan att vi hittar den bästa budgivaren.

04.
Köpavtal

Croisette Transactions är även med och tar fram ett köpavtal (aktieöverlåtelseavtal i bolagsaffärer) och tar alla diskussioner med köparen så att alla parter är nöjda.  

Referenscase

Croisette säljrådgivare när Färe Intressenter AB avyttrar en större industrifastighet till Nosli AB

Croisette rådgivare åt Panattoni vid premiärköp i Göteborgsregionen

Croisette rådgivare när Micropower säljer i Växjö

Croisette säljrådgivare när fastighetsbolag avyttrar i Malmö

Hör av dig

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Alla lediga objekt