Automation & Analys

Automation och Analys är ett affärsområde med fokus på prop-tech och dataanalys. Vi arbetar för att förändra och påskynda koncernens verksamhet genom utveckling och användning av datavetenskap och skräddarsydda algoritmer inom: investeringsstrategier, transaktioner, ESG-transformation och fastighetsutveckling.

Nästa generations sökning och förvärv​

För kommersiella och operativa fastigheter: Vår AI-drivna algoritm kan identifiera undervärderade investeringspärlor före marknadstrenderna och kan peka ut områden med möjligheter till mervärde.

AI-driven rådgivning om investeringar och utveckling

För fastighetsinvesterare och fastighetsutvecklare: Fatta snabbare och mer välgrundade beslut genom att använda våra maskininlärningsalgoritmer för att analysera tusentals fastigheter för din investeringsmodell.

Intelligent portfölj- och fastighetsoptimering

För fastighetsägare och utvecklare: Säkerställa optimal portföljtillväxt och minimal investeringsrisk genom utvecklingsalgoritmer i realtid, för nya och regenerativa typer av utveckling.

ESG-indikatorer och omvandlingsstrategier

För fastighetsinvesterare och fastighetsägare: Utvärdera din portfölj och andra intressanta fastigheter med vår indikator för gröna tillgångar (GA), som kan hitta bruna tillgångar med minimal investeringsrisk.

Vår process

01.
Analys av dina behov och investeringsmål

Genom mikroanalys och kvanitifikationsmetoder

02.
Analys av stora datamängder (makronivå)

Genom miljontals datapunkter och ML-algoritmer

03.
Forma din algoritm (mikronivå)

Genom evidensbaserad analysprocess och anpassningsbara algoritmer

04.
Hitta det optimala scenariot

Genom att iterera tusentals alternativ

Varför Automation & Analys?

Del av intern organisation

Croisette Automation & Analys är en del av en större och mer expansiv fastighetsrådgivning i Norden. Tillsammans med partnerskapet med Knight Frank, världens största privata fastighetsrådgivningsföretag, gör det möjligt för oss att utveckla och tillhandahålla fastighetsanalystjänster till kunder inom flera marknader och sektorer. Tillgång till en av de största databaserna någonsin, samt samarbete med de mest framstående kompetenserna på marknaden, kvalificerar Automation & Analys till att vara rätt partner för din analys av fastighetsinvesteringar.

Datadriven och transparent process

Automation & Analys använder och utvecklar ett brett utbud av analytiska algoritmer, som baseras på miljontals datapunkter som täcker ett brett spektrum av beslutsfattande faktorer under hela fastighetsinvesteringscykeln. Vi följer en öppen, helt transparent process som säkerställer en fullständig förståelse för varför och hur vissa förslag skapas eller diskonteras.

Riskreducering

Med vår AI-drivna simulerings- och analysmotor kan vi kvantifiera och bedöma alla typer av riskfaktorer under hela investeringsperioden. Vi utvecklar vår egen Digital Twin-lösning som gör det möjligt för oss att utvärdera olika scenarier för varje fastighet. Att arbeta tvärvetenskapligt för att täcka alla aspekter av tillgångar ger en omfattande förståelse för det nuvarande och framtida värdet.

Hör av dig

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Alla lediga objekt