Vi tar hand 
om helheten.

Vi kan marknaden.

Vi har erfarenhet och kunskap inom många typer av fastighetssegment. Vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa, vilket får våra kunder att återkomma gång på gång. Att byta bostad är en stor händelse i livet och vårt mål är att processen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. Det vi vill lyfta fram extra mycket som skiljer oss från andra är helheten och närvaron. Vi har en marknadsavdelning som kan ta fram allt material som ni önskar eller som vi bestämmer inom gruppen.

Hyra

Vår avdelning för uthyrning är specialister på att driva nyproduktionsprojekt från start till mål. Som byggherre och/eller hyresvärd vet du säkert redan hur krävande det kan vara att driva nybyggnation från början till slut. Att dessutom samtidigt få i hamn all uthyrning, utan vakanser vid tillträde, det kan stundtals vara övermäktigt. Varför då inte överlåta uthyrningen till de som är experter?
Att organisera, marknadsföra och administrera uthyrning har vi en hel avdelning som sköter. Det är ett av våra affärsben, som vi är väldigt stolta över. En projektledare sköter helhetsbilden, är kontaktperson och har slutansvaret för uthyrningen. Tillsammans med projektledaren och marknadsavdelningen sätts en plan för varje område. Som hyresvärd får du täta uppdateringar och möjlighet at vara så mycket eller lite involverad som du vill. Vi har erfarenheter av alla typer av hus, och alla storlekar. Ska Ni hyra ut 5 eller 500 lägenheter? Vi hjälper dig oavsett!

Hyresbostäder

Hyresvärd

och vill veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Alla lediga objekt