Uppgradera din bostadsaffär

Har du ett unikt eller exklusivt hem och går i säljtankar

Starka adresser. Unika objekt.

Vi på Croisette strävar alltid efter att ta din bostadsaffär till en annan NIVÅ, oavsett vilken bostadstyp du äger. Vi vet att det inte finns några genvägar, vi vet också att kundnöjdhet och bästa slutresultat aldrig är en slump. När du säljer din exklusiva bostad med oss blir du inte besviken. 

Unika och exklusiva bostäder.

Många av de exklusiva bostäder vi förmedlar säljs direkt till våra VIP-kunder, både nationellt och internationellt, inom det affärskoncept som vi döpt till just NIVÅ. Med goda affärsrelationer inom Private Banking och advokatvärlden ger Croisette dig som uppdragsgivare ytterligare fantastiska fördelar! NIVÅ är en skräddarsydd mäklartjänst för exklusiva bostäder som höjer sig över mängden och kräver lite mer. Vår NIVÅ-tjänst handlar om unika och exklusiva drömboenden där priset inte spelar någon roll. När vi anser att vi kan öronmärka ditt hem för NIVÅ så uppgraderar vi tillsammans din bostadsaffär, vilket gynnar dig som säljare! Har du ett unikt eller exklusivt boende och går i säljtankar? Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. 

Vårt nätverk.

Sedan 1998 har vi byggt upp ett stort och brett köparregister. Lyckade samarbeten med bl.a. Private Banking-segmenten i ett flertal banker och nära kontakt med några av de mest framstående inom placering och kapitalförvaltning, ger oss långsiktiga kundrelationer bland de mest köpstarka målgrupperna. Visste du att många av de exklusiva hem vi förmedlar säljs utanför marknaden till våra kunder såväl nationellt som internationellt? I många fall är privata visningar att rekommendera och vi har då möjlighet att sälja in varje objekt på ett unikt och genomtänkt sätt för att framhålla bostadens starkaste sidor för varje enskild kund. 

Våra mäklare

Croisette är vi stolta över att arbeta tillsammans med mäklare med både bred och specifik kompetens. Croisettes erfarna fastighetsmäklare besitter stora affärsnätverk och har många värdefulla kunder med specifika önskemål. Vi strävar alltid efter att nå marknaden på bästa möjliga sätt. Gedigen erfarenhet och brett kontaktnät i kombination med flera digitala marknadsföringskanaler ger oss stora möjlig­heter för att lyckas med försäljningen. Du är i trygga händer. Mäklarna som arbetar med NIVÅ är områdesspecialiserade, erfarna och ambitiösa. Tillsammans med dig som uppdragsgivare skräddarsyr vi bostadsaffären så att den uppfyller dina och din bostads unika krav. Vi ser till att en av livets viktigaste affärer också blir den bästa. Våra säljare är våra ambassadörer och därför vill vi gärna fortsätta att hålla kontakten med dig. När vi tillsammans har sålt din bostad hjälper vi dig gärna med resan mot en ny adress. Har du inte redan funnit ditt nya drömboende bistår våra mäklare gärna med hjälp. 

NIVÅ-bostäder till salu

Vill du veta mer om NIVÅ?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt