Sälja gård

Vi kan allt från gårdar till större lantegendomar.

Vi kan gårdar!

Du väljer, vi säljer! Croisette har etablerat sig som ett framstående mäklarföretag, med en historia som tar sin början när företaget förvärvade Våningen & Villan. Denna fusion innebar en samling av kompetens och erfarenhet som nu sträcker sig över fyra decennier. Inom segmentet Lantliv förmedlar vi allt från fritidshus till större lantegendomar.

Som en modern mäklarbyrå, fortsätter Croisette att framgångsrikt förmedla tiotusentals bostadsaffärer med en djup förståelse för att varje fastighetsförsäljning är unik. Vi tar hand om din gård eller lantlivsegendom på bästa möjliga sätt genom vår unika affärsmodell där du som säljare har möjlighet att påverka vår mäklartjänst. Med vårt koncept – du väljer, vi säljer – skräddarsyr vi försäljningsprocessen efter dina specifika behov och önskemål.

Ett hem på landet är en betydelsefull del av våra liv, och när det är dags att sälja är det avgörande att välja rätt mäklare. Vårt team består av erfarna och engagerade mäklare med djup kunskap och passion för lantlivsförsäljningar. Många av oss bor själva i lantbruksområdena där vi arbetar, vilket ger oss en unik insikt och förståelse för din egendom och dess potential.

Att sälja din gård eller lantlivsegendom är en av livets största affärer. Med en erfaren mäklare vid din sida kan du känna dig trygg genom hela processen. Vårt Lantlivskoncept är dedikerat till att hantera försäljningar av lantbruksfastigheter med den expertis och kompetens som krävs för att maximera värdet på din egendom.

Nöjda kunder är vår högsta prioritet, och vi uppmuntrar alltid feedback från våra köpare och säljare. Vi värdesätter transparens och tillhandahåller betyg och recensioner från våra tidigare kunder på hittamaklare.se, där du kan läsa om deras upplevelser med våra mäklare.

Knight Frank gör oss slagkraftiga då vi på ett utmärkt sätt kan saluföra gårdar och lantliga egendomar på den europeiska marknaden. Vi är stolta att presentera din gård ute på världsmarknaden. 

Att sälja via oss ger en unik möjlighet att marknadsföra din gård på flera event som bland annat Falsterbo Horse Show. 

Digital deluxe

Alla våra bostäder presenteras på de mest besökta marknadsplatserna som Hemnet, Booli och givetvis på vår egen webbplats. I detta mervärde lyfter vi din bostad ytterligare digitalt så att den får större synlighet i sociala medier.

Tidningsannons

Vi annonserar i relevant dagspress. För många bostadsletare är det självklart att söka sin bostad i dagspress. Extra exponering innebär ju oftast fler spekulanter till din bostad. Våra annonser är modernt utformade och med detaljerad beskrivning av din bostad. Väljer du detta alternativ så ingår det annons vid ett tillfälle, oftast i samband med visning som då också annonseras.

Media XL

I vårt Lantlivskoncept kan man även välja annons i branschtidningar som ATL och Ridsport. Här utökar vi möjligheten till fler spekulanter i relevant målgrupp.

Kvällsbilder eller flygfoto

Låt våra proffsfotografer dokumentera din bostad även i skymningen. På så sätt får potentiella köpare även uppleva hur inbjudande din bostad är på kvällen. Vill du hellre få bilder av din bostad från ovan? I så fall kan du välja flygfoto istället. I detta mervärde ingår även en utökad visningsbroschyr för att få plats med alla vackra, säljande bilder. Detta är ett komplement, inte en ersättning, till den ordinarie bildserien.

Gårdar till salu

Vill du veta mer om lantliv?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt