Hör av er till Sveriges mest nytänkande och dedikerade rådgivare.

Croisettes uthyrningsteam har sedan start haft ett proaktivt arbetssätt och implementerat detta i varje steg av uthyrningsprocessen. Vi sätter största fokus på att identifiera rätt hyresgäst innan vi går ut och marknadsför objektet. Vårt breda kontaktnät bidrar till att vi i ett tidigt skede kommer i kontakt med rätt hyresgäster till just er lokal. 

Inte bara en skylt i fönstret...

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi hyr ut alla typer av lokaler och riktar marknadsföringen av era vakanser till de företag som bäst lämpar sig för den specifika lokalen. Vi har ett brett kontaktnät och finns i nästan hela Sverige.  

Betala vid leverans

Lyckas vi mot förmodan inte hitta en hyresgäst till er vakanta lokal så betalar ni ingenting om inget annat överenskommits. Provisionen utgår först om vi förmedlar en hyresgäst som sedan skriver ett bindande kontrakt. Alla uppstartkostnader i form av fotografering, annonsering, skyltning med mera står Croisette för.

Fotografering

Vi fotograferar alltid med våra 360-kameror där materialet sedan skickas iväg till extern part för professionell redigering.

Skräddarsydd rådgivning

Croisette ser varje kund och varje uppdrag som ett unikt fall. Vi skräddarsyr upplägget för uppdraget tillsammans med er så att ni får den rådgivning ni behöver och önskar.

Hur fungerar det?

01.
Behovsanalys

En individuell analys för att se vilka behov som finns specifikt i lokalen.

02.
Annonsera

Annonsering av lokalen sker främst på objektvision och vår hemsida. Men även på sociala kanaler såsom Instagram, Facebook och LinkedIn. Beroende på lokalens förutsättningar så marknadsför vi också genom fysiskt material som vepor.

03.
Hitta rätt hyresgäst

För att hitta rätt hyresgäst så utgår vi från behovsanalysen och matchar det med liknande behov som våra hyresgäster har.  

04.
Signera hyreskontrakt

Vi har hittat en hyresgäst som passar lokalens förutsättningar och hyreskontrakt signeras. 

Visste du att...

…vi hyr ut alla typer av lokaler och riktar marknadsföringen av era vakanser till de företag som bäst lämpar sig för den specifika lokalen. Vi har ett brett kontaktnät och finns i nästan hela Sverige.

Hör av dig

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Alla lediga objekt