Croisette finalist i Årets Fastighetsförvaltare

8 april, 2022

Thomas Lindén, Property Manager på Croisette Real Estate Partner, är finalist i Årets Fastighetsförvaltare, kategori Bostad.

thomas21-1-1

Jag är otroligt stolt och glad att Thomas har uppmärksammats på detta sätt. Jag är dock inte förvånad, med den erfarenhet, kunskap och det brinnande engagemang Thomas har för förvaltning måste jag säga att det är väldigt välförtjänt."

-  Axel Persson, Director Asset Management, Croisette Real Estate Partner.

 

”Fantastiskt kul och spännande att vara finalist och samtidigt ett bevis på att mitt mångåriga engagemang inom fastighetsförvaltning gett avtryck i branschen"

- Thomas Lindén, Property Manager, Croisette Real Estate Partner.

 

Främja förvaltarrollen

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett professionellt värdeskapande arbete i fastigheterna samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

 

Det är enormt prestigefullt att en av våra medarbetare är finalist i denna kategori då förvaltningsverksamheten är så pass ung. Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker och skapar bra värde för våra klienter. Vi är en rådgivande förvaltningsorganisation med perspektiv som marknaden saknat, framgången bygger på att varje medarbetare vågar tänka stort och är beredd att ge det lilla extra.”

- Peter Eriksson, Head of Digital Property Management & Administration, Croisette Real Estate Partner.

 

 

Prisutdelning på seminarium

De bägge priserna består av, förutom den oerhörda äran, ett inramat diplom som delas ut till Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Lokaler vid Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltare, som hålls i Stockholm den 24 maj 2022.

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!