Croisette öppnar nytt mäklarkontor i Täby

5 januari, 2023

Croisette öppnar nytt mäklarkontor i Täby, under ledning av Adam Simpson.

sxxfmzcolehvxrbipbrn

Våningen & Villan är sedan maj 2022 en del av Croisette Real Estate Partner. Nyligen skyltade Våningen & Villan om sina mäklarkontor i Göteborg och Stockholm till Croisette, samtidigt som man öppnade nya mäklarkontor under Croisettes varumärke i Uppsala och Västerås.

 

Nu kommer nästa nyetablering: Täby, där den välkända mäklarprofilen Adam Simpson nu skyltar om från Erik Olsson till Croisette på Boulevarden 58.

 

– Jag är väldigt glad att ha fått chansen att ta mig an detta nya äventyr. Jag är övertygad om att det nya mäklarkontoret i Täby kommer att skapa stort värde för våra kunder. Detta och att vara en del av den ständigt växande Croisette-koncernen känns otroligt inspirerande, säger Adam Simpson, fastighetsmäklare och delägare Croisette Täby.

 

Försäljningschef Emma Ramberg är entusiastisk över Täby-etableringen.

– Vi är så glada att välkomna Adam till Croisette, övertygade om att hans gedigna erfarenhet kommer att göra honom till en viktig del i vårt team. Adam är rätt person att leda vår satsning på Täby, säger Emma Ramberg, försäljningschef på Croisette.

Croisettes mäklarkontor på i Täby öppnade 1 januari 2023.

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!