Fjälkingegatan, Ågatan, Hagagatan, Dalagatan m.fl, Bromölla Bromölla
Hyra från: 3 721 kr
Hyra till: 8 728 kr
Boarea: 39 - 91 m2
Rum: 1 - 4
Bostäder: 255
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Hitta hem i Bromölla!

Akka egendom hyr ut ca 255 hyresrätter i Bromölla och vi tar hand om uthyrningen av dessa. Samtliga lägenheter ligger inom gångavstånd till tågstation och matvarubutik. Adresserna är Fjällkingegatan 10-12, Ågatan 28-34, Ågatan 39, Ågatan 17-19, Hagagatan 6-10, Sölvegatan 3-5 samt Dalagatan 5-11.

Det finns lägenheter i olika storlekar i beståndet, och allt från 1-4 rum och kök kan vara till uthyrning. Kontakta ansvarig mäklare för information om vilka lägenheter som är till uthyrning just nu. Uthyrningen sker löpande och utan kösystem, så vänta inte med att höra av dig! Fastighetsägare är Akka Egendom, fastigheten sköts och förvaltas av HSB Skåne.

Visningar sker löpande när lägenheter blir till uthyrning. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och för mer detaljer

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt

Hustyp:

Lamellhus/flerfamiljshus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Ingår i hyran:

Lägenheterna hyrs ut med s.k. varmhyra. I hyran ingår värme och vatten (kallt- samt varmt).

Kostnader utöver hyran:

Du tecknar ett eget abonnemang för hushållsel.

Balkong, altan & uteplats:

De flesta lägenheter har balkong

Förråd:

Förråd till varje lägenhet finns, antingen på vinden eller i källaren beroende på vilket hus du bor i.

Övrig beskrivning:

Byggår: 1948-1953

Tvättstuga:
Tvättstuga finns i vartannat hus och du kommer in till dem med din lägenhetsnyckel även om du behöver gå till huset bredvid. Enda skillnaden är tvättstugan på Ågatan 34 då porten har portkod. Då får alla boende som ska tvätta där en bricka för att komma in.

Hushållssopor:
Sopkärl för hushållssopor finns placerade utanför husen, ungefär vid vart annat så du kan behöva gå till huset bredvid.

Återvinning:
Grovsopor och all annan återvinning ansvarar du som hyresgäst själv för att transportera bort.

TV/Bredband:
Bor du på Ågatan 17-19 eller Fjälkingegatan 10-14 ingår ett basutbud av TV-kanaler via Comhem i din hyra. Bor du istället på Dalagatan 5-11, Hagagatan 3-12, Sölvegatan 3-5 eller Ågatan 28-39 ingår ett basutbud via Telias fiber. På alla adresser gäller att om man är intresserad av ytterligare kanaler så hör man av sig själv till leverantören och beställer det. Internet fås genom fiber på alla adresser och du som hyresgäst står själv för tecknandet av ditt bredbandsabonnemang.

Brandvarnare:
I alla lägenheter finns brandvarnare monterad, kontrollera funktionen då och då. Om den inte fungerar trots batteribyte – kontakta oss!

Om Bromölla:
Bromölla är centralorten i Bromölla kommun som är belägen vid havet i nordöstra Skåne strax öster om Kristianstad. Här bor omkring 7 800 personer. Bromölla är en gammal bruksort med rik historia. Här finns mycket kultur bevarad från den tidiga tillverkningsindustrin men även också härliga naturupplevelser med vackra bokskogar och stränder längs Östersjökusten. Bromölla är även känt för att vara rikt på fossil och på Ifötorget finns ett av världens största keramiska konstverk föreställande två urtidsödlor. I Bromölla finns både förskolor och skolor F-9 och i närliggande Sölvesborg finns gymnasieskola. Högskola finns på nära pendlingsavstånd i Kristianstad. Våra lägenheter ligger belägna centralt i Bromölla med nära gångavstånd till tågstationen.

Kolla restider

Alla lediga objekt