Olandsvägen 2 A-K, Östhammar Alunda
Hyra från: 13 584 kr
Hyra till: 13 584 kr
Boarea: 80 - 80 m2
Rum: 4
Bostäder: 10
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
Förråd: Ja
Hyresrättsradhus av högsta hållbarhetsklass

I Alunda uppför Inkluderande Fastigheter 10 st hyresrättsradhus av högsta hållbarhetsklass. Ingen hyreshöjning förens 2027!

Inflyttning augusti 2024.

Inkluderande Fastigheter är en aktör som värnar om alla tre aspekter av hållbarhet - social, ekonomisk och klimatmässig. Dessa hus är inget undantag utan klarar de allra högsta högsta hållbarhetskraven.

Bostadsfakta

Tillträde:

Hösten 2024

Hustyp:

Radhus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Kostnader utöver hyran:

Kostnad för vatten (varmt och kallt) och el tillkommer. Hyresgästen tecknar sin egen hemförsäkring.

Värme, el & vatten:

Tack vare att fastigheten värms upp med bergvärme, har mycket god isolering och ett tak täckt med solpaneler blir detta ett riktigt klimatsmart boende. Dessutom är cirka 80% av byggmaterialet återbrukat material.

Balkong, altan & uteplats:

Varje lägenhet har en egen uteplats både på fram och baksidan

Övrig beskrivning:

Gillar du att påta i jorden eller bara koppla av utomhus så ingår två alldeles egna trådgårdar, en på framsidan och en på baksidan. Här kan du njuta av ljumma sommarkvällar eller ha kul under vintrigt snögubbsbyggande.

Rumsbeskrivning

Kök:

På bottenplan möts du av ett öppet och modernt kök med rostfria vitvaror, diskbänk och rymliga lådor. Köket är också utrustat med arkitektritade, öppna hyllor för extra förvaring, byggda av en skicklig möbelsnickare.

Vardagsrum:

Ett stort rum på bottenplan kan användas som vardagsrum eller master bedroom, med generösa ytor som passar perfekt för avkoppling och umgänge. Via en altandörr kommer du ut på den egna bakgården.

Sovrum:

Övre plan På övre plan finner du två rymliga sovrum, båda med parkettgolv och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns även ett andra vardagsrum, idealiskt för en mysig TV-hörna eller som lekrum för barnen.

Badrum:

Från hallen når du ett badrum inrett med linoleummatta som är ett klimatsmart och cementfritt val. Färgskalan är ljus på väggarna och mörkare på golvet, vilket skapar en elegant kontrast. Badrummet är utrustat med en kombimaskin som både kan tvätta och torka.

Kolla restider

Alla lediga objekt