Armborstvägen, Växjö Kv. Pelikanen
Hyra från: 9 180 kr
Hyra till: 10 964 kr
Boarea: 55 - 71 m2
Rum: 2 - 3
Bostäder: 54
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Spatiösa hörnbalkonger i två väderstreck!

Äntligen kan ni nu erbjuda dessa fantastiska hyresrätter på lugnt och centralt läge i norra centrum. Alla tre husen på Armborstvägen ligger i sutteräng med förråd i källardelen. Plan 2 – 4 disponeras med 2 – 3 rumslägenheter där samtliga har stora terrassliknande hörnbalkonger.

Utgång till balkong både från vardagsrummet och från sovrummet. I trerumslägenheterna nås balkongen enbart från det stora sovrummet och det mindre sovrummet har fönster ut mot balkongen. På Armborstvägen bor ni på ett lugnt hemtrevligt område och närhet till allt ni kan önska. Härifrån tar det inte mer än 7 minuter att cykla till centralstationen, perfekt för pendlaren.

Visningar sker löpande och kan bokas direkt med Madeleine Granath på telefon: 0735-027808 eller mail: madeleine.granath@croisette.se.

Hyresrabatt till 2025-12-31!

Teckna ett hyresavtal i Kv. Pelikanen och få 15% rabatt på hyran från nu till och med 2024-12-31, där efter 10% 2025-01-01 till och med 2025-12-31.

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt

Hustyp:

Punkthus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Ingår i hyran:

I hyran ingår värme, vatten (varmt- samt kallt), sophämtning och kabel-tv.

Kostnader utöver hyran:

Hushållsel och hemförsäkring.

Balkong, altan & uteplats:

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Cykelförvaring:

Cykelhus med tak på innergården.

Parkering:

Parkeringsplats finns att hyra separat för 357 kr/månad.

Sophantering:

Sophantering med fullsortering sker i separata miljörum på gården.

Förråd:

Förrådsutrymme tillhör alla lägenheter.

Hiss:

Hiss från markplan.

Fiber:

Fiber indraget.

Övrig beskrivning:

Den översta våningen ut mot mot vägen har ljudisolerade fönster och glasskiva längs räcket på balkongen.

Rumsbeskrivning

Hall:

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar.Här finns platsbyggd garderob samt plats för avhängning.

Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är generöst tilltagen och sträcker sig runt hörnet på byggnaden. De lägenheter som ligger i entréplanet och därför inte har egen balkong kommer istället ha egen uteplats att disponera över.

Sovrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob

Badrum:

Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men tillhörande arbetsbänk i grå laminat.

Kolla restider

Alla lediga objekt