Neptunigatan - fullt uthyrt!, Malmö Kv. Triton
Hyra från: 6 322 kr
Hyra till: 9 770 kr
Boarea: 31 - 54.2 m2
Rum: 1 - 2
Bostäder: 12
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Förråd: Ja
En miljö att trivas i!

Kv. Triton erbjuder ett modernt och bekvämt boende som ligger på ett attraktivt och kommunikativt läge med så väl handel och service som kultur och nöje en kort promenad bort. Utöver detta anläggs en fantastisk utemiljö och kajstråk precis utanför huset. Här är det enkelt att ta del av både stadens puls och det lugna avskilda läget på husets innergård. Vi hyr ut hyreslägenheterna i markplan. Bottenvåningen innehåller hyresrätter, gemensamhetslokal för vårdboende, tre lokaler samt miljörum till samtliga boendeformer. Ovanpå bottenvåningen följer tre plan innehållande vårdboenden med två avdelningar per plan. Från plan 4 och uppåt finns enbart bostadsrätter. Det finns tyvärr inga p-platser som tillhör bostäderna.

UTHYRT! Det finns inga lediga bostäder här för tillfället. Vänligen kontakta oss för att kunna få reda på när något blir ledigt.

UTHYRT! Det finns inga lediga bostäder här för tillfället. Vänligen kontakta oss för att kunna få reda på när något blir ledigt.

Bostadsfakta

Tillträde:

Husen stod färdiga sommaren 2023

Hustyp:

Lamellhus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Ingår i hyran:

Lägenheterna hyrs ut med s.k. varmhyra. I hyran ingår värme, vatten (kallt- samt varmt).

Kostnader utöver hyran:

Hyresgästen står för sin egen hushållsel och hemförsäkring.

Parkering:

Det finns inga parkeringsplatser till lägenheterna.

Sophantering:

Miljörum finns.

Förråd:

Alla lägenheter har förråd i källaren.

Hiss:

Det finns hiss från markplan.

Fiber:

Ja

Övrig beskrivning:

Utemiljö

Den strategiska placeringen av huskroppen har möjliggjort en fantastisk utformning av tillhörande utemiljö. Utemiljön finner vi på husets baksida på ett avskilt och lugnt läge, skyddat från trafikens buller. Här njuter vi av en harmonisk omgivning där vi både kan se och höra vattnets skvalpande och Varvstadens kulturhistoriska byggnader, dessutom i ett härligt västerläge.


Kajstråket

Precis utanför innergården kommer den nya kajpromenaden ligga. Kajpromenaden blir ett attraktivt och lättillgängligt stråk för hela Malmö. Det centrala läget och trevliga miljön bjuder in till liv och rörelse vilket generar en känsla av gemenskap och trygghet. Här skapas möten mellan motionärer, universitetsstudenter, tjänstepersoner och boende i området.


Västra Hamnen, Malmö

Området Västra Hamnen har under de senaste decennierna gått från att vara en konstgjord industriö till att idag stoltsera som Malmös kanske attraktivaste stadsdel, med havsnära läge och med Sveriges högsta byggnad, Turning Torso, som landmärke.


Från industri till hållbar stadsbyggnad

Kockums var under mitten av 1900-talet en av världens största varvs-verksamhet med 6000 anställda. Verksamheten lades ner 1986 och sedan skulle det ta 15 år tills det nya ändamålet för hamnen presenterades. 2001 arrangerades den europeiska bostadsmässan, Bo01, vars tema ”Framtidsstaden i det ekologiskt hållbara informations- och välfärdssamhället” förändrade Västra Hamnen.


Den urbana framtidsstaden

Idag har varvsarbetarna ersatts av universitets- studenter, industriverksamheten av miljöcertifierade bostäder. Stora företag etablerar sig i stadsdelen och Turning Torso har gjort området till en ny turistattraktion. Här rekryteras arbetskraft till attraktiva arbetsplatser, här finns den bästa utsikten över Öresund, Ribersborgsstranden ligger runt knuten och med cykel når man hela Malmö.


Universitetsholmen

Triton är beläget på Universitetsholmen, vilket är en konstgjord ö i Malmös hamn. Ön fick sitt namn när Malmö Universitet etablerades på platsen. Universitetsbyggnaderna Orkanen och Niagara är välkända ikoner, liksom Anna Lindhs plats och konsert- och kongresscentret Malmö Live.


Tillgänglighet på högsta nivå

Från Universitetsholmen är det gångavstånd till Malmös stadskärna och en trappa ned från Anna Lindhs plats når man Malmö Centralstations spår som ligger under mark.


Malmö Saluhall

2016 slog Malmö Saluhall upp de ny-gamla portarna till det renoverade godsmagasinet från 1800-talet. Här finns mat från hela världen och är en perfekt plats att köpa lunch, fikabröd och delikatesser.


Malmö Live

Malmö Live är inte bara nytt hem för Malmös symfoniorkester, utan är också sammanbyggt med det stora hotell- och kongresscentret Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

Rumsbeskrivning

Kök:

Spis/ugn: Glashäll med keramiska kokzoner (ej induktion). Ingen varmluftsfunktion finns. Mikrovågsugn finns ej i lägenheterna. Diskmaskin finns i samtliga lägenheter. Ej integrerad.

Badrum:

Helkaklade väggar, golvplastmatta Vikbar duschvägg. Det finns tvättmaskin i alla lägenheter.

Alla lediga objekt