Hammarstedts väg, Schanders väg & Malmqvist väg, Växjö Kv. Taket
Hyra från: 9 483 kr
Hyra till: 13 700 kr
Boarea: 64 - 95 m2
Rum: 2 - 4
Bostäder: 36
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Rabatt på hyran!

Kv. Taket består av premiumbostäder i storlekarna 2–4 rum och kök, materialval i toppklass, stora fönsterpartier för att optimera ljusinsläppet och är dessutom belägna i attraktiva Vikaholm, Växjö. Exempelhyra med rabatt: 4 rum och kök, 95 kvm, 9 747 kr i månaden, först till kvarn gäller!

Visningar sker löpande och kan bokas direkt med Madeleine Granath på telefon: 0735-027808 eller mail: madeleine.granath@croisette.se.

Otroligt fina radhus i flera storlekar!

Teckna ett hyresavtal i Kv. Taket och få 20% 2023-08-01 till och med 2024-12-31, där efter 10% 2025-01-01 till och med 2025-12-31, där efter 5% 2026-01-01 till och med 2026-12-31.

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt

Hustyp:

Låghus/radhus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

kallhyra

Ingår i hyran:

I hyran ingår en parkeringsplats. Exempelhyror. 2 rum och kök 64 kvm 9 483 kr/mån 3 rum och kök 95 kvm 13 179 kr/mån 4 rum och kök 95 kvm 13 700 kr/mån

Kostnader utöver hyran:

Värme, varmvatten och hushållsel bekostas av hyresgästen enligt egen förbrukning. Internet och hemförsäkring får hyresgästen ansvara för att teckna.

Värme, el & vatten:

Ingår ej i hyran. Kallvatten kostar 160 kr/månad för tvåorna. 200 kr/månad för treorna, 230 kr/månad för fyrorna.

Balkong, altan & uteplats:

Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Cykelförvaring:

Ja

Parkering:

En P-plats ingår i hyran. Elbilsplatser finns att tillgå. Hyra elbilsladdare: 400 kr + el/mån

Sophantering:

Sopsorteringen kostar 180 kr/månad för tvåorna. 200 kr/månad för treorna. 225 kr/månad för fyrorna.

Förråd:

Förrådsutrymme tillhör alla lägenheter.

Hiss:

Hiss finns från markplan.

Fiber:

Fiber finns indraget och att tillgå. Hyresgästen står för sitt abonnemang.

Rumsbeskrivning

Hall:

Klinkergolv och vitmålade väggar. Garderob samt plats för avhängning.

Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Bänkskiva i kompositsten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong eller uteplats, beroende på våningsplan.

Sovrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns gott plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob. I fyrarumslägenheterna finns ett sovrum i entréplanet, med plats för dubbelsäng och med en skjutdörrsgarderob. På ovanvåningen finns två sovrum med plats för enkelsäng och läs/arbetshörna. På ovanvåningen finns också en rejäl balkong/takterrass om ca 26 kvm.

Badrum:

Klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med tillhörande arbetsbänk i grå laminat. I fyrarumslägenheterna finns två fullt utrustade badrum, ett i varje våningsplan. Mörk kontraststapel bakom handfat och i vissa fall även bakom wc-stol.

Kolla restider

Alla lediga objekt