Hyllie Vattenparksgata, Malmö Solkvarteret – Uthyrt!
Boarea: 38 - 102 m2
Rum: 1 - 4
Bostäder: 88
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Hitta hem i Solkvarteret!

I Hyllie, Malmö förvaltar Riksbyggen, Solkvarteret bestående av 88 bostäder om 1-4 rok.

Hyllie är ett expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Preliminär inflyttning för hyreslägenheterna är 1 september 2023.

Bostadsfakta

Kolla restider

Alla lediga objekt