Kedjegatan, Älmhult Kv. Kedjan
Hyra från: 4 410 kr
Hyra till: 13 748 kr
Boarea: 29 - 97 m2
Rum: 1 - 4
Bostäder: 94
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Nybyggda hyresrätter i nybyggt område!

Hyresrätterna är belägna i ett helt nytt område nära stadens centrum. Exempelhyra med rabatt: 4 rum och kök på 72,5 kvm, 7 283 kr i månaden. Här kommer du att ha närhet till lekplatser, skogen och med bil tar du dig till IKEA på 10 min. Gemensamma uteplatser kommer att finnas runt om i området.

30% rabatt fram till 2024.12.31

Därefter är det 20% rabatt under 2025 och sen 10% under 2026.

Bostadsfakta

Ingår i hyran:

I hyran ingår värme, vatten (varmt samt kallt), kabel-TV och sophämtning.

Parkering:

Hyrs separat, 200kr/månad.

Förråd:

Förråd inne i lägenheterna.

Fiber:

Ja.

Rumsbeskrivning

Hall:

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avgängning på hatthylla.

Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys för två rum och kök, dubbel kyl/frys för tre till fyra rum och kök inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong eller uteplats, beroende på våningsplan.

Sovrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns gott om plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I fyrarumslägenheterna finns ett sovrum i entréplanet, med plats för dubbelsäng och med en skjutdörrsgarderob. På ovanvåningen finns två sovrum med gott om plats för enkelsäng och läs/arbetshörna. På ovanvåningen finns också en rejäl balkong/takterrass om ca 26 kvm.

Badrum:

Ljusgrått klinkergolv och gråa helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet på nedre plan är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med tillhörande arbetsbänk i grå laminat. I fyrarumslägenheterna finns två fullt utrustade badrum, ett i varje våningsplan.

Kolla restider

Alla lediga objekt