Klaragatan 23, Malmö Klaragatan
Hyra från: 5 895 kr
Hyra till: 12 020 kr
Boarea: 37 - 105 m2
Rum: 1 - 4
Bostäder: 11
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
I klassiska Malmökvarter

KLARAGATAN är en mysig liten gata som ligger lite gömd i staden.
Från huset där dessa bostäder ligger har man åt ena hållet
utsikt över de små villaträdgårdarna mittemot och åt andra håller ser man innergården som precis har fått en ny, fin uteplats, planteringar och nytt gräs. Till våren kommer gården att grönska och bli som ett extra rum att leva i. Omgärdat av huset blir detta en privat och lugn plats mitt i staden. Att skapa liv i denna äldre gårdsmiljö och ge byggnaden en ny funktion tycker vi både är hållbart och smart. Sammantaget skapar detta ett fantastiskt boende – mitt i stan men ändå lugnt och privat!


Sofielund är en levande och dynamisk stadsdel med bykänsla
varifrån man har närhet till det mesta. Möllevången med dess
begivenheter ligger bara ett stenkast bort, även Triangeln samt gågata och övriga city ligger inom bekvämt cykelavstånd. Utbudet av restauranger, spännande butiker och det rika kulturlivet, är några av de många positiva saker som utmärker denna stadsdel. Konstnärsateljéer, dans, teater, kulturhus och bibliotek, inget saknas.
En annan utomordentlig fördel är tillgängligheten. Stora knutpunkten Södervärn ligger alldeles intill, här hittar man bussen som tar en dit man vill. För tågpendlaren är resan till Triangeln inte mycket längre, endast 5-10 minuter på cykel, såvida man inte väljer att promenera dit. Detsamma gäller handel, vare sig man föredrar Möllans torghandel och små butiker eller köpcentrum, så är det nära. Inom samma räckhåll finns ett rikligt utbud av restauranger med maträtter från en mängd olika kulturer, allt från persiskt och indiskt till svensk husmanskost.
Den som tränar och gärna vill ha ett gym i området kan glädjas åt att här finns flera, både stora och mindre. Sofielundsskolan ligger centralt i området vilket gör att även barnen har nära och vägen till skolan aldrig blir lång. Förskolor finns här ett flertal av så barnfamiljen bör inte ha problem med barnomsorg. Apotek, vårdcentral och tandläkare finns även i närområdet. Här parkerar man bilen företrädesvis på gatorna i området.
Sofielund i Malmö är genuint på så sätt att många av de äldre husen är bevarade. Här undkom man den rivningshysteri som rådde under 60- och 70-talen då bostäderna skulle moderniseras. I villakvarteren vid södra Sofielund kan man till och med se att de gamla lyktstolparna finns kvar.

FULLT UTHYRT!

Projektet är helt uthyrt, ni är varmt välkomna att kontakta oss ändå för att ställa er i kö!

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt

Hustyp:

Flerfamiljshus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Ingår i hyran:

Lägenheterna hyrs ut med s.k. varmhyra. I hyran ingår värme, vatten (kallt samt varmt). Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv om ca 100-150 kr/månad.

Värme, el & vatten:

Värme och vatten (varmt samt kallt) ingår i hyran. Varje hyresgäst tecknar eget elabonnemang.

Balkong, altan & uteplats:

Gemensam innergård med möblering och cykelparkering utomhus.

Cykelförvaring:

Cykelparkering finns i cykelställ på innergården.

Parkering:

Inga p-platser tillhör fastigheten.

Sophantering:

Miljörum finns på gården.

Förråd:

Externa förråd till alla lägenheter.

Hiss:

Hiss från markplan.

Fiber:

Fiber är indraget.

Övrig beskrivning:

Gemensam tvättstuga i markplan.

Rumsbeskrivning

Hall:

Grått golv, vita väggar

Kök:

Vitt Marbodal arkitekt plus. Inbyggd mikrovågsugn, spis, glashäll, varmluftsugn och diskmaskin. Grått golv, vita väggar.

Vardagsrum:

Vita väggar och parkettgolv.

Badrum:

Vitt kakel, mörkgrå plastmatta. Dusch med glasväggar, handfat, wc, handdukstork

Kolla restider

Alla lediga objekt