Odalgatan 17B-C, Norrköping Oxelbergen (trygghetslägenheter 65+)
Hyra från: 5 943 kr
Hyra till: 8 704 kr
Boarea: 27 - 43 m2
Rum: 1 - 2
Bostäder: 70
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Nybyggda trygghetslägenheter med attraktivt läge

Varmt välkommen till detta nybyggda hus där du som är 65+ kan få bo i egen lägenhet, med tillgång till trygghetsvärdar och gemensamma sociala utrymmen. En perfekt kombination av ett socialt boende med samanhållning blandat med egna lägenheter där du kan få egentid.

Huset stod klart i slutet på 2023 men fortfarande finns några lägenheter i storlekarna 1-2 rok kvar att hyra. Visning är möjligt att få via ansvarig mäklare Felix, och hans kontaktuppgifter hittar du här på sidan.

Varje lägenhet är fullt utrustad med tvättmöjligheter i badrummen i form av tvättmaskin och torktumlare eller en kombinerad tvätt- och torktumlare.
Köken är utrustade med induktionshäll och inbyggnadsugn, micro och diskmaskin. Bostäderna har parkettgolv av ek och klinkergolv vid ytterdörren.
Badrummen utförs helkaklade.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Vill du komma på visning?

Varmt välkommen på visning, varje onsdag kl. 12.30-13.30. Obligatorisk föranmälan görs till ansvarig mäklare eller till hyra@croisette.se.

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt. Snabbt tillträde möjligt.

Hustyp:

Flerfamiljshus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Ingår i hyran:

I hyran ingår värme, kallvatten, kabel-tv och bredband.

Kostnader utöver hyran:

Varje lägenhet är ansluten till det centrala ventilationssystemet (FTX) och huset värms av fjärrvärme. Hyresgästen debiteras för sin förbrukning av el och vatten. Fastigheten kommer att anslutas till en kollektiv fiberanslutning, vilket innebär att hyresgästen är ansluten till fastighetens abonnemang och fastighetsägaren debiterar hyresgästen. Lägenheten utrustas med kollektivt bredband (100 Mbit/s), bredbandstelefoni och TV paket start.

Balkong, altan & uteplats:

De flesta lägenheter har balkong eller egen uteplats.

Parkering:

Parkering (garage) finns att hyra och administreras via Aimopark. Enbart boende får hyra garageplats. Kontaktuppgifter till Aimopark: kundservice@aimopark.se och 0771-96 90 06.

Sophantering:

Miljörum finns.

Förråd:

Förvaringsutrymmena finns placerade inom lägenheten eller i förråd i källaren och två hissar som når från källaren till takvåningen finns installerade i byggnaden. Observera att enbart vissa lägenheter har externa förråd.

Hiss:

Hiss från markplan.

Fiber:

Bredband (100 Mbit/s).

Övrig beskrivning:

Ett trygghetsboende vänder sig till dig som är 65 år eller äldre och som söker lite extra i trygghet, service och social närvaro i ditt boende. Förutom de fullt utrustade lägenheterna finns i huset två gemensamhetslokaler för de boende. Lägenheternas storlek är ettor från 27 kvm till treor på 79 kvm. Gemensamhetslokalerna som finns på bottenvåningen passar för delade måltider, kalas, samvaro och hobby. I anslutning till ett av gemensamhetsrummen finns en lokal för kommunens personal. I källaren finns även en lokal för gym och rörelse. Trädgården på Trygghetsboendet Oxelbergen är omsorgsfullt utformad med plats för odling och rekreation med en egen boulebana. Kommunen bemannar gemensamhetslokalerna med en trygghetsvärd/värdinna två timmar om dagen, sju dagar i veckan. Värden eller värdinnan anordnar aktiviteter som de boende kan delta i om de önskar.

Kolla restider

Alla lediga objekt