Prismagatan, Älmhult Kv. Röret
Hyra från: 4 841 kr
Hyra till: 14 648 kr
Boarea: 29 - 97 m2
Rum: 1 - 4
Bostäder: 38
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Nybyggda hyresrätter i Älmhult!

Välkommen till Kv. Röret, Älmhult! Med närhet till natur, livsmedelsbutiker och så klart populära Ikea, så kanske detta är ert nästa hem. K-Fastigheter har byggt 38 stycken lägenheter, i deras koncepthus Låghus och Punkthus.

Alla lägenheter håller K-Fastigheters höga standard och kvalitet med kök från Ballingslöv och badrum som är kaklade och har tvättmaskin och torktumlare. Det finns 53 stycken parkeringsplatser, varav 4 stycken platser är tillgänglighetsanpassade. Det ingår en parkeringsplats till varje lägenhet.

Visning: Varje måndag från 16:30, föranmälan krävs!

30% rabatt fram till 2024.12.31

Därefter är det 20% rabatt under 2025 och sen 10% under 2026.

Bostadsfakta

Hustyp:

Låghusen är i 2 plan, med totalt 16 stycken lägenheter. Fyra rumslägenheterna har 2 våningar med en stor terrass på övervåningen. I punkthuset finns det 22 stycken lägenheter totalt. Kännetecknet för detta hus är de fantastiska balkongerna, där hörnlägenheterna har sin balkong i 2 väderstreck.
Alla lägenheter håller K-Fastigheters höga standard och kvalitet med kök från Ballingslöv och badrum som är kaklade och har tvättmaskin och torktumlare. Det finns 53 stycken parkeringsplatser, varav 4 stycken platser är tillgänglighetsanpassade. Det ingår en parkeringsplats till varje lägenhet.

Ingår i hyran:

Låghusen hyrs ut med s. k. kallhyra. I kallhyra ingår kabel-TV och en parkeringsplats. Punkthus hyrs ut med s. k. varmhyra. I varmhyra ingår värme, vatten, kabel-TV och en parkeringsplats.

Fiber:

Ja.

Rumsbeskrivning

Hall:

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avgängning på hatthylla.

Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys för två rum och kök, dubbel kyl/frys för tre till fyra rum och kök inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong eller uteplats, beroende på våningsplan.

Sovrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns gott om plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I fyrarumslägenheterna finns ett sovrum i entréplanet, med plats för dubbelsäng och med en skjutdörrsgarderob. På ovanvåningen finns två sovrum med gott om plats för enkelsäng och läs/ arbetshörna. På ovanvåningen finns också en rejäl balkong/takterrass om ca 26 kvm.

Badrum:

Ljusgrått klinkergolv och gråa helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet på nedre plan är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med tillhörande arbetsbänk i grå laminat. I fyrarumslägenheterna finns två fullt utrustade badrum, ett i varje våningsplan.

Kolla restider

Alla lediga objekt