Radhus i Ranagård, Halmstad Radhus i Ranagård
Hyra: 18 500 kr
Boarea: 152 - 152 m2
Rum: 6
Bostäder: 18
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Nybyggda hyresrätter i Halmstad!

 

Kan ett centralt läge vara lantligt och kustnära? I Ranagård, som ligger ett stenkast från Halmstads stadskärna mot Tylösand, står 18 moderna och välplanerade radhus med tillhörande trädgård klara för inflyttning. Bostäderna är välkomponerade i naturliga material och utomhusmiljön är genomtänkt som bygger på säsong, gemenskap och kvalitetstid. Gångstigar i granit och grus, belyst gemensamt trädäck och odlingslådor, gräsarmerade parkeringsplatser samt körsbärsträd för att nämna några. Här njuter du och familjen av ett aktivt liv som uppmuntrar tillsammansaktiviteter, lekar och tillgänglighet.

Välkommen på visning varje torsdag kl. 17:30, boka in dig genom att mejla hyra@croisette.se! 

Bostadsfakta

Övrig beskrivning:

Hyresrätterna är ytsmarta och väl genomtänkta. På entréplan är kök och sociala ytor belägna tillsammans med tvätt och WC/dusch. På ovanvåningen ligger de tre sovrummen, allrum och WC/bad avskilt. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till bostädernas utformning. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. Ranagård är ett helt nytt område som byggs intill Gamla Tylösandsvägen och gränsar till Albinsro och Halmstad Golfklubb. Här skapas ett ett trivsamt område där barn tassar över till grannkompisen via grusbelagda gångar och familjer träffas på det belysta trädäcket för gemensamma festligheter. Trädgården har förråd i furu med sedumtak och är omgiven av grönska.


Gemenskap

Enkla träningsredskap, ytor och spännande utrymmen för lek och möten ger ett gemensamt äventyr för hela familjen. Ett antal odlingslådor finns uppställda likväl som grill och rumsskapare i form av växter, buskar och staket.


Kommunikationer och service

I anslutning finns en generös parkering på armerat gräs och cykelparkering. Hela Ranagård består av blandade boendeformer, alla med närhet till goda förbindelser med kollektivtrafiken och närhet till livsmedelsbutiker och apotek.


Här finns möjlighet till det bekymmersfria livet. Med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation finns valet mellan stadskärna och kustnära lantliv. Golfa, bada, kitesurfa eller shoppa – dina favoritaktiviteter finns inom räckhåll. Halmstad centrum, med goda pendlarmöjligheter, når du med cykel på en kvart och Tylösand på bara några minuter. På Daggstigen bygger vi en familjär oas i Ranagård, en helt ny stadsdel med blandad arkitektur och bostadsformer som mixas med gröna parkytor. Här finns mycket att upptäcka som gör livet lite mer njutfullt.

Alla lediga objekt