Heliga källans väg 6, Sankt Olof, Simrishamn Sankt Olofs gård
Hyra: 25 000 kr
Boarea: 168 - 168 m2
Rum: 5
Uteplats: Ja
Förråd: Ja
Totalrenoverad anrik gård uthyres!

Välkommen till den ståtliga Sankt Olofs gård, belägen i hjärtat av Österlen. Denna unika gård erbjuder ett totalrenoverat bostadshus på ca 170 kvm med hög standard och allt på ett plan, vilket ger en bekväm och modern boendemiljö. Flera sovrum och badrum. På baksidan finner du en vacker trädgård och i anslutning till boningshuset ca 0,5 hektar mark som är perfekt för mindre odlingar eller trädgårdsprojekt.

Till gården hör även ett förråd på vinden på ca 30 kvm och möjlighet att hyra en butikslokal som tidigare fungerat som gårdsbutik. En extra charm med fastigheten är den heliga källan bakom huset, en historisk plats som lockar både lokalbefolkning och turister.

Sankt Olof, en by med rik historia och stark gemenskapskänsla, ligger strategiskt placerad cirka 15 kilometer från Simrishamn där du även kan ta dig vidare med hjälp utav pågatågen. Byn erbjuder nödvändiga bekvämligheter och kulturella upplevelser, såsom den årliga minnesdagen för helgonet Sankt Olof och den välbevarade museijärnvägen.

Pendlingsmöjligheterna är goda med närhet till större vägar och kollektivtrafik som förenklar resor till närliggande städer och byar. Sankt Olof erbjuder en harmonisk livsstil på landet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till större städers service och arbetsmöjligheter.

Välkommen på visning!

För mer information om denna unika fastighet och möjligheterna som följer med den, kontakta oss gärna för en personlig visning.

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt, snabbt tillträde möjligt. Uthyres med tillsvidarekontrakt, 3 månaders uppsägningstid.

Hustyp:

Gård

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

kallhyra

Ingår i hyran:

I hyran ingår kallvatten, larm till larmcentral samt kontinuerlig rondering av bevakningsfirma.

Kostnader utöver hyran:

Hyresgästen står för sin egen uppvärmning, varmvatten, sophämtning samt slamtömning. Slamtömning beställs via kommunen. Hyresgästen bekostar internetabonnemang och ev. kostnader i samband med larmutryckning.

Parkering:

Parkeringsplatser finns på uppfarten samt innergården.

Sophantering:

Sopsortering finns.

Förråd:

Förvaringsmöjlighet på vinden. Det finns också möjlighet att hyra någon av de kringliggande ekonomibyggnaderna för ytterligare förvaring.

Hiss:

Ingen hiss, enplanshus.

Fiber:

Fiber är indraget.

Övrig beskrivning:

Bostaden hyrs ut tillsvidare med 3 månaders uppsägning. Hyran justeras årligen, vanligtvis fr 1 april.
Deposition krävs vid tecknande av hyreskontrakt.

Kolla restider

Alla lediga objekt