Skymningen 1, Växjö Skymningen 1
Hyra från: 8 873 kr
Hyra till: 12 591 kr
Boarea: 51.5 - 86 m2
Rum: 2 - 3
Bostäder: 54
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Förråd: Ja
Nyproducerade hyresrätter på Skymningen 1 i Växjö!

Stig in i en värld av modern komfort och stil på Skymningen 1 i Växjö! Interiören i dessa splitternya lägenheter kan beskrivas som en inbjudande oas av bekvämlighet och moderna, stilfulla materialval. Upptäck ett sortiment av två- och trerummare i byggnader utrustade med hiss och egna tvättmöjligheter, strategiskt belägna på Segerstadsvägen 19 E och 21 A-H. Några av dessa boenden lockar med privata uteplatser medan många bjuder in till avkoppling på rymliga balkonger.

Hit välkomnas människor i alla åldrar och det finns en strävan efter att erbjuda extra tillgänglighet och komfort för alla hyresgäster. Här kan du njuta av bekvämligheter så som bilpool, boulebana och härlig uteplats på innergården. Hyresvärden har en bobutik i samma hus dit du kan vända dig vid minsta fundering, allt för att du ska trivas i din nya bostad.

Växjö är strategiskt beläget i hjärtat av Småland med utmärkta väg-, tåg- och flygförbindelser. Staden är i snabb utveckling med tillväxt inom befolkning, service, shopping och uteliv.

Skymningen är vackert beläget i Hovshaga, Växjö. Här bor du nära både naturen och Växjö GK, samtidigt som kollektivtrafiken smidigt tar dig till centrala Växjö. I närområdet finns ett bra utbud av service, inklusive livsmedelsbutik, apotek, gym och frisör, samt fotbollsplan och lekplatser. Ett perfekt läge för en aktiv och välfungerande vardag!

Hyresrabatt tillämpas med 30% de första 12 månaderna, 10% andra året samt 5% tredje året!

Välkommen på visning!

Boka tid med ansvarig mäklare eller maila till hyra@croisette.se

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt

Hustyp:

Flerbostadshus

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Ingår i hyran:

Kallvatten, värme, kabel tv i basutbud samt fiber till det öppna stadsnätet.

Kostnader utöver hyran:

Varmvatten och el debiteras efter egen förbrukning. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Balkong, altan & uteplats:

Ja, men inte på alla.

Cykelförvaring:

Finns

Parkering:

Finns men det är högt tryck på p-platser. Laddplatser finns.

Sophantering:

Miljörum finns

Förråd:

Förråd finns, antingen internt eller externt.

Rumsbeskrivning

Hall:

Välkomnande hall med vita väggar och ekparkettgolv.

Kök:

I köket möts du av en modern stil med ekparkettgolv och vita väggar. Köksluckorna är vita med stålhandtag som bidrar till ett stilrent intryck. De antracitgråa bänkskivorna tillsammans med det blanka, vita kaklet skapar en fin kontrast. Med kyl/frys, spis med induktionshäll, fläkt och diskmaskin är köket komplett och såväl stilfullt som funktionellt.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare ljusinsläppet från fönsterpartierna. Med vitmålade väggar och ekparkettgolv är vardagsrummet stilsäkert och hänger enhetligt ihop med resten av bostaden.

Sovrum:

Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Badrum:

Lägenheten har ett nytt, ljust helkaklat badrum utrustat med dusch. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare, tvättställ med underskåp, badrumsskåp samt överskåp.

Kolla restider

Alla lediga objekt