Snapparpsvägen 84-6, Svedala Snapparps gård
Hyra: 21 000 kr
Boarea: 350 - 350 m2
Rum: 8 - 9
Bostäder: 1
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
Förråd: Ja
Vacker anrik mangårdsbyggnad till uthyrning!

Välkommen till denna ståtliga mangårdsbyggnad, ett hem som kombinerar tidlös elegans med ett oslagbart läge. Här bor du i ett historiskt residens från 1800-talet, beläget bara 20 minuter från Malmö, 35 minuter från Kastrup, och 15 minuter från Malmö Airport.

Denna imponerande fastighet sträcker sig över cirka 350 kvadratmeter (enligt taxering) inredd yta, där varje rum andas en kärleksfullt bevarad interiör som vittnar om en rik historia och omsorgsfull förvaltning. Fastighetens exteriör står i klassisk stil och erbjuder en välkomnande atmosfär som genast fångar ögat.

På den generösa parkliknande tomten finns en inbjudande pool, perfekt för avkopplande sommardagar eller festliga tillställningar. Dessutom erbjuds en separat byggnad som kan tjäna som kontor eller gästbostad.

För den naturintresserade finns möjlighet att arrendera cirka 300 hektar jaktmark, en sällsynt chans att förlänga äventyren rakt ut i den skånska vildmarken. Gården kompletteras av karaktärsfulla ekonomibyggnader som även de kan hyras ut för att passa olika typer av verksamheter, från ateljéer till verkstäder.

Uthyres av ägaren och med tillsvidarekontrakt.

Detta är en unik möjlighet att inte bara bo, utan att fullt ut njuta av och uppleva ett stycke levande historia. Låt detta charmiga residens bli ditt nya hem!

Välkommen på visning!

Detta ställe får man inte missa och måste ses! Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning.

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt

Hustyp:

Villa

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

kallhyra

Ingår i hyran:

Huset hyrs ut med s.k. kallhyra.

Kostnader utöver hyran:

Hyresgästen står för kostnaden för uppvärmning, hushållsel och VA. Uppvärmning sker med jordvärmepump.

Parkering:

Parkeringsmöjligheter finns.

Sophantering:

Sophämtning finns och betalas av hyresgästen.

Hiss:

Nej

Övrig beskrivning:

Boyta enl tax 350 m². Uppförd i slutet på 1800-talet i 1½ plan med stor frontespis. Fasad av målad tegel under tegeltak. Klassisk rumsindelning. Övervägande golv med fiskbensparkett.

Bottenvåning
Entré med handslaget tegelgolv, gäst-wc, lilla salongen, salong med burspråk, matsal med pardörrar ut mot parken. Hallen/bibliotek med öppen spis och trappa upp, kontorsentré med stengolv och trappa upp samt till källaren, kontor, kök med stengolv och skafferi med kylrum, köksingång, serveringsrum med stengolv.

Ovanvåning
Möblerbar hall, master bedroom med dressing room och badrum, sovrum med wc/dusch, Blå rummet med utgång till terrass med fantastisk utsikt över trädgården. Hall och trappa ner, två sovrum, dusch och wc.

Källarplan
Fd keramikverkstad, tvättstuga, teknikrum för värme- och poolsystem, vinkällare. Stengolv på hela planet.

Kolla restider

Alla lediga objekt