Karriär

Malmö: 040-15 19 17
Stockholm: 08-15 92 44

 

Vår övertygelse är att rekrytering av ett kompetent, erfaret och ungt team, med rätt arbets- och affärsmoral bör skapa goda förutsättningar för att ett bolag skall kunna växa långsiktigt. Vi sätter även stort värde i att organisationen såväl som medarbetare snabbt ska kunna anpassa sig till marknadens föränderliga krav, vilket torde generera konkurrensfördelar och värde för ett bolag och dess kunder.Hos Croisette Real Estate Partner erbjuds vi en dynamisk arbetsmiljö som skapas av drivna och kompetenta medarbetare med ett stort engagemang vars dagliga arbete genomsyras av våra kärnvärden – Kunden, Kvalitet, Kreativitet, Konkurrens och Konfidentialitet.

Vi är en expansiv koncern och söker löpande efter rätt personer att fylla på med i organisationen. Det händer att vi tillsätter nya tjänster för att vi möter en person som möjliggör just det. Spontanansök därför gärna genom att kontakta Charlotte eller registrera dig här.

Student?

För dig som är student strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Kontakta oss gärna för att berätta mer avseende dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER:  

Fastighetsvärderare & Analytiker – MALMÖ  

 
Charlotte Norell
 
Charlotte Norell
 
Head of Valuation & Analysis Av samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare
+46 (0) 723 84 83 84
 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enter your keyword: