Karriär

Malmö: 040-15 19 17
Stockholm: 08-15 92 44

 

Visionen om Croisette Real Estate Partner föddes bland annat ur viljan av att skapa ett konsulthus med fokus på den lokala fastighetsmarknaden, i en tid där en naturlig generationsväxling är förestående. Vår övertygelse är att rekrytering av ett kompetent, erfaret och ungt team, med rätt arbets- och affärsmoral bör skapa goda förutsättningar för att ett bolag skall kunna växa långsiktigt. Vi sätter även stort värde i att organisationen såväl som medarbetare snabbt ska kunna anpassa sig till marknadens föränderliga krav, vilket torde generera konkurrensfördelar och värde för ett bolag och dess kunder.

Hos Croisette Real Estate Partner erbjuds vi en dynamisk arbetsmiljö som skapas av drivna och kompetenta medarbetare med ett stort engagemang vars dagliga arbete genomsyras av våra kärnvärden – Kunden, Kvalitet, Kreativitet, Konkurrens och Konfidentialitet.

För att stärka upp och komplettera befintlig kompentens inom organisationen är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med morgondagens medarbetare. Om du är intresserad av att bli en del av Croisette och/eller har några frågor, skicka då ett mail till [email protected]

För dig som är student strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Kontakta oss gärna för att berätta mer avseende dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete.

Ansök listade tjänster eller spontanansök genom att kontakta Charlotte enligt nedan:

TitelLokalisering
Associate TransactionsStockholm
Charlotte Norell
Charlotte Norell
Head of Valuation & Analysis
Av samhällsbyggarna auktoriserad
fastighetsvärderare
+46 (0) 723 84 83 84
 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enter your keyword: