Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Vi kan gårdar.

Vi kan gårdar och lantliv

Inom segmentet Lantliv förmedlar vi allt från fritidshus till större lantegendomar. Vårt arbete är att hantera just din försäljning på bästa sätt.

Croisette har en unik affärsmodell där du som kund är med och påverkar vad som ska ingå i vår mäklartjänst. I vårt koncept – du väljer, vi säljer – skräddarsyr vi din bostadsaffär efter dina behov och önskemål. Det ingår alltid två mervärden. Vi lyssnar på våra kunder och anpassar vår marknadsmix med väldigt kort varsel för att hela tiden möta behoven.

Ett hem är inte bara en plats, det är en värdefull del av våra liv. När det är dags att sälja din gård, är det avgörande att anlita rätt mäklare. Hos oss finner du en engagerad personal med varierad ålder och bakgrund. Många av våra mäklare bor själva i lantbruksområdena där de arbetar, vilket ger dem en unik förståelse för din situation.

Med gedigen kunskap och en genuin passion för gårdar och lantliv, skapar vi förtroende och säkerställer nöjda köpare och säljare. Vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningar och vår vision är att varje gårdstransaktion ska bli den bästa möjliga.

Att sälja sin gård är en stor affär och kräver erfarenhet och hög kompetens. Våra mäklare, dedikerade till vårt Lantlivskoncept, besitter den kunskap och det engagemang som krävs för att vägleda dig genom hela processen. Läs nedan om våra unika mervärden och kontakta oss för att påbörja din försäljningsresa.

Vill du köpa eller sälja gård? Mejla oss direkt till lantliv@croisette.se alternativt ring på 010-207 10 12

Vi som jobbar med Lantliv

Emma Stenkvist

Head of Team | Fastighetsmäklare

emma.stenkvist@croisette.se
0708-40 52 87


Emma Stenkvist är en dedikerad fastighetsmäklare med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till 1996. Sedan starten har Emma riktat in sig på alla typer av lantliga boende från skånelänga och hästgårdar till slott och lantbruk. Emma präglas av en säker framtoning och lyhördhet gentemot sina kunder. Hennes förmåga att förstå och möta både köpares och säljares behov har gjort henne till en förtroendeingivande partner i fastighetsaffärer. Med ett brett och väletablerat kontaktnät har Emma framgångsrikt hjälpt sina kunder att navigera genom komplexa fastighetsaffärer. Lång och framgångsrik karriär vittnar om hennes dedikation och skicklighet inom branschen. Med ett starkt fokus på lantliga fastigheter har Emma etablerat sig som en betrodd och respekterad fastighetsmäklare med imponerande track record.


Ann-Charlotte Ljungström

Head of Concept Lantliv | Jur.kand | Fastighetsmäklare

ac.ljungstrom@croisette.se
0734-40 21 89


Ann-Charlotte Ljungström är en rutinerad fastighetsmäklare med en mångfasetterad karriär som sträcker sig över flera professionella områden. Ursprungligen utbildad till jurist, tillbringade Ann-Charlotte flera år framgångsrikt inom sitt yrke innan hon 2007 valde att skola om sig till fastighetsmäklare. De första åren som fastighetsmäklare i Stockholm präglades av Ann-Charlottes stora framgång. Hennes dedikation, noggrannhet och förmåga att tänka strategiskt i varje affär gjorde henne till en respekterad och eftertraktad fastighetsmäklare inom branschen. År 2016 flyttade Ann-Charlotte Ljungström med familj ner till Skåne, ett beslut motiverat av kärlek till hästar och en önskan om närhet till kontinenten. Ann-Charlotte Ljungström har en säkerhet i sin yrkesroll och en god förmåga att navigera genom komplexa affärer vilket gör henne till en eftertraktad fastighetsmäklare med en unik kompetensprofil.


Ingrid Ankarcrona

Partner | Fastighetsmäklare

ingrid.ankarcrona@croisette.se
0735-19 78 44


Som fastighetsmäklare har Ingrid specialiserat sig på det lantliga livet; hus, gods och gårdar, samt slott och herresäten. Hennes expertis sträcker sig bortom en enkel försäljning; det handlar om att förmedla en livsstil och en känsla av hem. Att sy ihop affärer är inte bara hennes arbete, det är en drivkraft som genomsyrar varje steg av processen. En kandidatexamen i Internationella Relationer med fördjupning i Historia från studier i Rom och Miami ger Ingrid en internationell prägel som genomsyrar hennes syn på fastighetsmäkleri.


Åsa Bergström

Fastighetsmäklare

asa.bergstrom@croisette.se
0735-43 68 32


Mitt driv och glädje finns i att förmedla bostäder där alla parter känner att de gjort en bra affär. För mig är uppdraget att förmedla ett hem ärofyllt och jag gör ingenting halvdant. Jag kommer alltid att göra det där lilla extra och förfina detaljerna, allt för att jag ska överträffa dina förväntningar. Som din mäklare är jag påläst, engagerad och jag ser till att vi har en tät kommunikation kring de olika skeendena i just din affär. Vare sig du vill värdera eller sälja din bostad, eller rent av hitta något nytt, så hjälper jag dig. Bjud hem mig!


Carl Brangmo

Partner | Fastighetsmäklare

carl.brangmo@croisette.se
0737-45 37 04


Trygghet och lyhördhet mot kunden kännetecknar Calle. Att arbeta smart och vara ständigt tillgänglig är en självklarhet. Med rötterna i Ängelholm, tidigare erfarenhet inom Bjäremarknaden och nu boende i Sundets pärla gör Calles kännedom om nordvästra Skånes bostadsmarknad bred. Vinnarskallen och tävlingsinsikten är sprungen ur den tidigare ishockeykarriären. Varje försäljning är unik och genom sin vilja, omtanke och engagemang utformar han varje uppdrag efter kundens behov och önskemål. Varmt välkommen att kontakta Calle för att prata om just dina förutsättningar för en lyckad bostadsaffär!


Yvonne Widegren

Fastighetsmäklare

yvonne.widegren@croisette.se
0706-10 00 71


Min drivkraft är nya möten med människor, att ha många bollar i luften samtidigt. Jag har varit aktiv mäklare sedan 1998. Jag hjälper människor att hitta hem. Jag har under åren samlat på mig stor erfarenhet och tycker det är roligt att guida människor i en av deras livs största affärer. Bor på landet med familj och hästar, älskar närheten till naturen. Mitt måtto är ny dag nya möjligheter.


Mikael Öhlin

Head of Office | Fastighetsmäklare

mikael.ohlin@croisette.se
0708-30 98 00


Mikael har en lång och gedigen erfarenhet inom mäklarbranschen och en mycket god lokalkännedom. Med genuint intresse för det personliga mötet och en säker framtoning är han en pålitlig och skicklig mäklare som förmedlar trygghet i alla led.


Felix Åhlén

Head of Office | Fastighetsmäklare

felix.ahlen@croisette.se
0705-79 51 17


Jag skulle vilja presentera mig själv som en erfaren och pålitlig mäklare med sex års erfarenhet i branschen. Under de senaste fyra åren har jag varit registrerad mäklare och har sålt nästan 200 bostäder. En viktig indikator på min professionalism och kundnöjdhet är det betyg jag har fått från Hittamäklare. Med en genomsnittlig bedömning på 4.8 av 5, baserat på 99 utvärderingar, kan du vara säker på att jag strävar efter att erbjuda den bästa möjliga service. Jag är stolt över att nästan alla mina kunder, 96 av 97, har ansett mitt arvode vara rimligt i förhållande till det arbete jag utför. För mig är det viktigt att ge dig som kund en känsla av att jag är fullständigt engagerad i din bostadsförsäljning, oavsett om det är en fredagkväll eller lördag förmiddag. Jag är beredd att investera all tid och ansträngning som krävs för att uppnå det bästa resultatet för dig.


Digital deluxe


Alla våra bostäder presenteras på de mest besökta marknadsplatserna som Hemnet, Booli och givetvis på vår egen webbplats. I detta mervärde lyfter vi din bostad ytterligare digitalt så att den får större synlighet i sociala medier.

Tidningsannons

Vi annonserar i relevant dagspress. För många bostadsletare är det självklart att söka sin bostad i dagspress. Extra exponering innebär ju oftast fler spekulanter till din bostad. Våra annonser är modernt utformade och med detaljerad beskrivning av din bostad. Väljer du detta alternativ så ingår det annons vid ett tillfälle, oftast i samband med visning som då också annonseras.

Media XL

I vårt Lantlivskoncept kan man även välja annons i branschtidningar som ATL och Ridsport. Här utökar vi möjligheten till fler spekulanter i relevant målgrupp.

Kvällsbilder eller flygfoto

Låt våra proffsfotografer dokumentera din bostad även i skymningen. På så sätt får potentiella köpare även uppleva hur inbjudande din bostad är på kvällen. Vill du hellre få bilder av din bostad från ovan? I så fall kan du välja flygfoto istället. I detta mervärde ingår även en utökad visningsbroschyr för att få plats med alla vackra, säljande bilder. Detta är ett komplement, inte en ersättning, till den ordinarie bildserien.

Gårdar till salu

Vill du köpa eller sälja gård? Eller vill veta mer om Lantliv?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Eller mejla oss direkt till lantliv@croisette.se alternativt ring på 010-207 10 12

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt