Just nu finns 0 lediga industrilokaler i Stockholm

high-search

Industrilokaler i Stockholm

Letar du efter en industrilokal i Stockholm? Croisette hyr ut industrilokaler till företag verksamma i Stockholm. På denna sida kan du se alla industrilokaler vi har tillgängliga att hyra. Vi har ett stort utbud av olika typer av industrilokaler att erbjuda i attraktiva fastigheter utspritt över Stockholm. Oavsett vad det är för lokal ni söker – kontor, industri, butik eller restaurang, så kan vi erbjuda alla sorters lokaler för uthyrning. Är det en butikslokal i Stockholm City? Ett kontor i Södermalm? Eller är det en industrilokal med fokus på logistik i Solna? Ni vet vilket som är ert bästa läge – vi har lokalen.
Visar 0 resultat

Vi gör det lätt för er att hitta industrilokal som matchar era behov

Att hitta den perfekta industrilokal att hyra i Stockholm är inte alltid enkelt. Därför finns vi. Vi på Croisette har ett brett kontaktnät med fastighetsägare i hela Sverige. Vi brukar säga att vi kan erbjuda lokaler från minsta korvkiosk till största logistikfastighet. Vi har nära samarbeten och bra kännedom på nya industrilokaler innan dem officiellt når marknaden. Våra uthyrningskonsulter hjälper företag som vill hyra industrilokaler att matchas med rätt industrilokal, på rätt plats och helt enligt hyresgästens krav, behov och önskemål. Vi siktar på långsiktiga samarbeten och hjälper er och företaget att etablera sig i nya städer. Oavsett om det gäller att hitta en perfekta industrilokalen eller restauranglokal i bästa läge, så erbjuder vi alla typer av lokaler för att er verksamhet ska lyckas. Croisette arbetar med alla typer av lokal och uthyrningsteamet besitter expertiskunskaper inom varje område. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt industrilokal.

 

Detta ingår alltid när du hyr industrilokal via Croisette

Croisette arbetar för att förenkla matchningen mellan fastighetsägare och hyresgäster. Vi hanterar alla förekommande typer av kommersiella lokaler i Stockholm, så som kontor, butik, lager, industri, kontorshotell med mera. Vi underlättar för er som vill hyra industrilokal genom att analysera era behov och lämna förslag på lämpliga industrilokaler, där vi tar hänsyn till era krav och önskemål vid uthyrning.

Till dig som söker industrilokal för första gången rekommenderar vi att ni redan i ett tidigt stadie gjort en tydlig verksamhetsplan och undersöker dem behov som verksamheten kräver för den perfekta industrilokalen.

Här följer till exempel en checklista med ett fåtal frågor ni kan ställa till er själva innan ni sätter igång jakten på de perfekta industrilokalen.

  • Hur stor industrilokal behöver vi?
  • Vad har vi för budget för att hyra en industrilokal?
  • Önskar vi något speciellt läge?
  • Vilka verksamhetsspecifika behov har vår verksamhet?

Oavsett vilken typ av industrilokal ni söker i Stockholm, kommer vi på Croisette hjälpa er att hitta den perfekta industrilokalen.

 

Registrera dig som sökande

Croisette letar upp industrilokaler till hyresgäster helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med allt från regionens största fastighetsägare till mindre privata. Registrera dig som sökande så kontaktar vi er om vi redan har passande industrilokal att hyra, alternativt när de dyker upp i Stockholm.

 

Registrera dig som sökande

 

Vi har hjälpt många bolag att hitta industrilokaler i Stockholm

Croisette Real Estate Partner har som rådgivare arbetat med många olika företag och hjälpt dem etablera sig i Stockholm. Vi har tidigare agerat rådgivare när Leje Fastigheter hyrt ut till Agder Rental på Symmetrivägen, Brunna. Hyresavtalet är tecknat med det norska bolaget Adger Rental som i och med detta, intar den svenska marknaden. Lokalen avser verkstad och kontor om total ca. 2 196 kvm med tillhörande mark. Vi har även tidigare hjälpt företaget Ankarhagen för en produktionsanläggning om 2 850 kvm som används för produktion, kontor och lager. 

Läs mer om våra tidigare uthyrningar!

Hittade du inte det du söker?

Hittade du inte industrilokalen i Stockholm som du letar efter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!