Just nu finns 60 lediga lokaler i Göteborg

high-search

Lediga lokaler i Göteborg

Letar du lediga lokaler i Göteborg? Croisette hyr ut lokaler till företag verksamma i Göteborg. På denna sida kan du se alla lokaler vi har tillgängliga. Vi har ett stort utbud av olika typer av lokaler att erbjuda i attraktiva fastigheter utspritt över Göteborg. Oavsett vad det är för lokal ni söker – kontor, industri, butik eller restaurang, så kan vi erbjuda alla sorters lediga lokaler för uthyrning. Är det en butikslokal i Göteborg City? Ett kontor i Gamlestaden? Eller är det en industrilokal med fokus på logistik i Majorna? Ni vet vilket som är ert bästa läge – vi har lokalen.
Visar 60 resultat
1

Vi gör det lätt för er att hitta lokal som matchar era behov

Att hitta den perfekta lokalen i Göteborg är inte alltid enkelt. Därför finns vi. Vi på Croisette har ett brett kontaktnät med fastighetsägare i hela Sverige. Vi brukar säga att vi kan erbjuda lokaler från minsta korvkiosk till största logistikfastighet. Vi har nära samarbeten och bra kännedom på nya lokaler innan dem officiellt når marknaden. Våra uthyrningskonsulter hjälper företag som letar ledig lokal att matchas med rätt lokal, på rätt plats och helt enligt hyresgästens krav, behov och önskemål. Vi siktar på långsiktiga samarbeten och hjälper er och företaget att etablera sig i nya städer. Oavsett om det gäller att hitta det perfekta kontoret eller en restauranglokal i bästa läge, så erbjuder vi alla typer av lokaler för att er verksamhet ska lyckas. Croisette arbetar med alla typer av lokaler och uthyrningsteamet besitter expertiskunskaper inom varje område. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

 

Detta ingår alltid när du hyr lokal via Croisette

Croisette arbetar för att förenkla matchningen mellan fastighetsägare och hyresgäster. Vi hanterar alla förekommande typer av kommersiella lokaler i Göteborg, så som kontor, butik, lager, industri, kontorshotell med mera. Vi underlättar för er som söker lokal genom att analysera era behov och lämna förslag på lämpliga lediga lokaler, där vi tar hänsyn till era krav och önskemål vid uthyrning.

Till dig som söker lokal för första gången rekommenderar vi att ni redan i ett tidigt stadie gjort en tydlig verksamhetsplan och undersöker dem behov som verksamheten kräver för den perfekta lokalen.

Här följer till exempel en checklista med ett fåtal frågor ni kan ställa till er själva innan ni sätter igång jakten på den perfekta lokalen.

  • Hur stor lokal behöver vi?
  • Vad har vi för budget för att hyra lokal?
  • Önskar vi något speciellt läge?
  • Vilka verksamhetsspecifika behov har vår verksamhet?

Oavsett vilken typ av ledig lokal ni söker i Göteborg, kommer vi på Croisette hjälpa er att hitta den perfekta lokalen.

 

Registrera dig som sökande

Croisette letar upp lokaler till hyresgäster helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med allt från regionens största fastighetsägare till mindre privata. Registrera dig som sökande så kontakta vi er om vi redan har passande lediga lokaler alternativt när de dyker upp i Göteborg.

 

Registrera dig som sökande

 

Vi har hjälpt många bolag att hitta lediga lokaler i Göteborg

Croisette Real Estate Partner har rådgivare som arbetat med många olika företag och hjälpt dem etablera sig i Göteborg. Vi har tidigare agerat rådgivare när Ramsbury Property hyrde ut 2500 kvardratmeter på Kv Herrnhutaren – Kungsgatan i centrala Göteborg. Vi har även tidigare hjälpt företaget Eyes4Work där vi tillsammans med flera olika fastighetsägare lyckades förmedla 11 lokaler runt om i Sveriges större städer.

Läs mer om våra tidigare uthyrningar!

Hittade du inte det du söker?

Hittade du inte den lokalen i Göteborg som du letar efter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!