Croisette blir första svenska fastighetsrådgivaren att bryta mark i privat sektor.

Vi revolutionerar fastighetsbranschen genom att äntligen inkludera fastighetsmäkleri som en del av den professionella branschen i Sverige. Med stolthet meddelar vi att Våningen & Villan, som förvärvades av Croisette förra året, genomför ett spännande varumärkesbyte och blir Croisette från mitten av september.

Skärmavbild 2023-07-31 kl. 17.17.22

Genom denna strategiska förändring stärker vi vår position på fastighetsmarknaden. Våningen & Villans värdefulla erfarenheter och unika mervärden sedan 1998 kommer att bevaras. Med varumärket Croisette tar vi detta engagemang till en ny nivå och ser fram emot att erbjuda våra kunder en komplett fastighetstjänst.

 

Som ett med Croisette, kommer vi fortsätta att erbjuda samma höga kvalitet på tjänster och den expertis som våra kunder har kommit att lita på. Vår långa historia och välrenommerade rykte som pålitliga mäklare står fast, och nu kan vi dessutom erbjuda ett ännu bredare utbud av fastighetslösningar” säger Johan Linde, Koncernchef på Våningen & Villan – nu en del av Croisette.

 

Croisette, som varumärke, symboliserar innovation och ett målinriktat arbete för att uppnå de bästa resultaten. Denna vision harmonierar perfekt med vårt åtagande att överträffa våra kunders förväntningar och leverera enastående tjänster. Vi är stolta över att vara den ultimata destinationen för alla fastighetsbehov.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt