Croisette får uthyrningsuppdrag i Borås

Croisette har fått uppdraget av Serneke att arbeta med uthyrningen av cirka 3600 kvm kommersiella lokaler i projektet Kv Björnflokan.

Här byggs ett modernt bostadskvarter på gränsen mellan stadsdelen Druvefors och Borås stadskärna och utöver de kommersiella lokalerna byggs även en förskola, ett parkeringshus och projektet Blomsterängen med ca 320 hyresrätter, varav en tredjedel av bostäderna blir studentlägenheter. De kommersiella lokalerna kommer vara en blandning av butiksyta, kafé och restaurangverksamhet och jakten efter de perfekta aktörerna är i full gång!

 

Projektet planeras vara klart i slutet av 2022.

 

”Detta är ett väldigt spännande stadsutvecklingsprojekt i centrala Borås, och med dess mix av bostäder och kommersiella lokaler så kommer det att bli ett levande område under dygnets alla timmar. Vi ser fram emot att kunna välkomna hyresgäster till detta kvarter och är säkra på att det kommer vara ett centralt område att trivas och utvecklas i.

– Jon Blomberg, Affärschef, Serneke.

Fastighetsägare är Trenum.

 

Spadtaget för projektet blev samtidigt ett officiellt startskott för produktionen av den hyresrättsportfölj som Trenum, ägt av Balder och Tredje AP-fonden, förvärvade av Serneke i december 2019. I affären ingick sammanlagt fem markområden med tillhörande bostadsprojekt i Borås, Göteborg, Trollhättan, Vänersborg och Älvängen.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt