Croisette förmedlar kontor åt Svenska Hus för Plagazi i Göteborg

Croisette har varit förmedlare åt Svenska Hus av uthyrningen på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg.

 

Svenska Hus fastighet på Västra Hamngatan 18 i Göteborg. Lokalen om ca 135 kvm kommer att nyttjas som en kontorslokal åt Plagazi. Plagazi är ett bolag som arbetar för att utveckla den cirkulära ekonomin genom att omvandla icke återvinningsbart avfall till grön vätgas genom plasmaförgasning.

Deras affärsmodell är att designa, utveckla och konstruera plasmaförgasningsanläggningar och kan erbjuda en nyckelfärdig anläggning, inklusive leverans av råvaror, driftsstöd och en inkomstkälla. I november 2022 stod Plagazi som vinnare för ”Decarbonizing of Transport” i Tech Tours Sustainability22-evenamng i Tyskland. Här deltar hundratals av innovatörer inom hållbar och förnybar teknik, som arbetar mot energiomställningen på unika och innovativa sätt.

 

– ”Vi är glada över att kunna tillmötesgå Plagazis behov och kunna erbjuda en lokal för deras verksamhet. Vi önskar vår nya hyresgäst varmt välkommen och hoppas de kommer att trivas i sina nya lokaler”

– Camilla Berglund, uthyrningsansvarig på Svenska Hus i Göteborg.

 

Svenska Hus har en lång och nära relation med Croisette där vi uppskattar vårt samarbete inom uthyrning och är nöjda över ännu en ny hyresgäst till en av våra fastigheter, fortsätter Camilla.

 

Fastighetsägare är Svenska Hus.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt