Croisette förmedlar nybyggda lägenheter ovanför klassisk rockklubb i Malmö

Det blir mäklarföretaget Våningen & Villan, en del av Croisette Real Estate Partner, som får prestigeuppdraget att sälja de 32 bostäder som ska byggas av Tidrum i det så kallade KB-huset i Malmö.

 

 

I maj förra året kom nyheten som gav svallvågor över hela nöjes-Sverige. Malmös rockklubb Kulturbolaget, i folkmun ”KB”, skulle flytta. Lokalen på Bergsgatan/Friisgatan skulle därmed säljas och förvandlas till en publik mötesplats, och ovanpå fanns planer på bostäder.

 

Nu börjar planerna ta form. Det blir 32 lägenheter och projektet omfattar totalt 2229 kvadratmeter. Byggherren är Tidrum och projektet är ritat av arkitektfirman Krook & Tjäder. Det blir Våningen & Villan, en del av Croisette Real Estate Partner, som får uppdraget att sälja bostäderna.

”Det är faktiskt en ära att få sälja nybyggda lägenheter på en så anrik fastighet som KB-huset. Det blir 32 synnerligen välplanerade bostäder i olika storlek och prisklasser. Alla lägenheterna får tillgång till en takträdgård. Det blir något alldeles extra.” 

Jenny Hylén, Croisette/Våningen & Villan Nybyggt

Mer information

Jenny Hylén, avdelningschef Croisette/Våningen & Villan Nybyggt
Telefon: 0739-62 42 95 
E-post: jenny.hylen@croisette.se

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt