Croisette fortsätter sin expansion – flyttar HQ till Croisette Tower i Hyllie

Efter en konstant och organisk tillväxt om över 100 procent per år i snitt, följdes expansionen upp av ett jättekliv vid förvärvet av majoritetsposten i Våningen & Villan Fastighetsförmedling. Croisette fortsätter nu sin expansion ytterligare och flyttar sitt huvudkontor till Hyllie, där byggnadens namn, Croisette Tower, återspeglar sina nya hyresgäster på översta våningen.

 

”Vi stormtrivs i vårt nuvarande kontor på Propellergatan, men vår expansion även innan Våningen omöjliggör en fortsatt vistelse. Nu tar vi steget vidare mot Hyllie Boulevard och vår nya hemmaarena – Croisette Tower. Vår internationella profil, med koppling till vårt kontor i Köpenhamn, tillgången till Kastrup och pendlingsvänligheten kommer gynna oss långsiktigt”

– Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

 

Croisette har haft uthyrningsuppdraget för projektet och huset är sedan länge fullt uthyrt.

 

”Vi är mycket nöjda med samarbetet med Croisette. Redan från start visade de på en kreativitet och en vilja att lösa uppgiften. Varenda kvadratmeter är uthyrd på ritning och det gick betydligt snabbare än vad vi hade vågat hoppas på. Att de också väljer att placera sitt huvudkontor på översta våningen i huset bekräftar projektets kvalitet och det oslagbara läget”

–  Jörgen Rasmusson och Lars Larsson, Jöla Invest” 

 

Huset döps till Croisette Tower.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt