Croisette gör sin tredje internationella etablering

Sverige och det kära grannlandet Finland har en lång historia av ett nära samarbete. Därför är det nu äntligen dags för Croisette att hissa sin rosa flagga i Finlands huvudstad Helsingfors.

 

Croisettes internationella framgångssaga med kontor på Island och i Danmark går nu in i nästa fas. Den första mannen på plats i Finland är Jalmari Janhunen, MSc (Eng.), MBA, är en erfaren rådgivare inom fastighetsbranschen med en bakgrund inom både transaktionsrådgivning och corporate finance. Janhunen kommer att vara Managing Director för det finska dotterbolaget Croisette Finland Oy.

 

”Jag är stolt över att vi återigen har lyckats locka en ung, driven och mycket motiverad fastighetsprofil med rätt värderingar för att följa med oss på vår rosa resa. Jalmaris tankesätt och marknadskännedom gör mig säker på att vi kommer att ha en unik och betydande position i marknaden över tid. Det är bara en fråga om hur snabbt och hur stor”

– Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

 

Lanseringen av Croisette Finland är den tredje etableringen i en serie planerade lanseringar utanför Sverige. Sedan starten av Croisette har tillväxt varit en viktig faktor för oss. Visionen att bli världens ledande fastighetsrådgivare, har också varit ett offentligt mål. Därför kommer det, även med en stabil tillväxt på nuvarande marknader, att finnas ett konstant behov av att lägga till nya möjliga tillväxtmarknader.

 

”Vi har tittat på Finland under en längre tid och vi är glada att äntligen kunna påbörja detta nya kapitel”

– Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner.

 

”Jag är glad över att bredda Croisettes redan starka närvaro i Norden och att göra det tillsammans med ett ungt, innovativt och hårt arbetande team på Croisette. Efter att ha arbetat inom den finska fastighetsmarknaden i flera år kan jag se att det finns attraktiva möjligheter att göra saker annorlunda och vi på Croisette har rätt verktyg för att utnyttja dessa möjligheter. Under det första året är vårt mål att öka teamet med 5–8 personer, och vi siktar på att hålla tillväxten jämn under de kommande åren”

– Jalmari Janhunen, Managing Director, Croisette Finland.

 

Om Jalmari Janhunen:

Jalmari Janhunen är 35 år och bor i Grankulla, Finland. Jalmari har en MSc i fastighetsekonomi från Aalto-universitetet i Finland och en MBA från Monmouth University i USA. Janhunen har många års erfarenhet av fastighetsmarknaden, både inom transaktionstjänster och corporate finance. Han har gett råd till många finländska och internationella investerare vid förvärv och avyttringar av fastigheter. Janhunen har även internationell arbetslivserfarenhet från USA, där han arbetade som finansanalytiker. Janhunens mångsidiga erfarenhet ger honom en gedigen kunskap om att leda både processer och människor.

 

 

För mer information, kontakta:

Per Svensson VD och grundare, Croisette Real Estate Partner.

mob: +46 (0) 766 27 27 72
@: per.svensson@croisette.se

 

Jalmari Janhunen Toimitusjohtaja, Croisette Finland Oy.

mob: +358 (0) 50 505 0387
@: jalmari.janhunen@croisette.fi

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt