Croisette hyr ut den exklusiva takvåningen i Ramsbury’s projekt

Under 2020 påbörjades ombyggnationen av Kv. Herrnhutaren, fastigheten som sträcker sig från Kungsgatan över till Vallgatan.

Byggnaden har rivits och uppförts på nytt, med fasaden mot Kungsgatan bevarad. Nu har första avtalet för kontorsytorna tecknats på Kungsgatan 55 – det är den exklusiva takvåningen med privat takterrass och utsikt över hela stan. Lokalen hyrs ut till Industriromantik, ett företag som är en ledande leverantör av datorgenererade bilder (CGI). Industriromantik skapar marknadsmaterial och e-handelsupplevelser till bland annat Swedese, Kinnarps, Thule och Obos.

 

Lokalen om 360 kvm är belägen högst upp i huset med en tillhörande takterrass om 50 kvm. Beräknad inflyttning är sommaren 2023 och nu pågår arbetet för fullt med att anpassa och färdigställa lokalen. Här vill man frambringa en tidlös och genomgående exklusiv känsla – både i lokalen och fastigheten i stort.

 

– ”Vi har under en längre tid finkammat centrala delarna av Göteborg i sökandet efter mer ändamålsenliga och representativa lokaler. Nu kan vi äntligen påbörja anpassningarna och utforma ett huvudkontor tillsammans med Ramsbury”

– Johan Ruben, Founder och Managing Director, Industriromantik.

 

– ”Det känns roligt att få välkomna Industriromantik till denna fantastiska byggnad”

– Håkan Larsson, Ramsbury Property AB

 

Fastighetsägare är Ramsbury Property AB

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt