Croisette lanserar sitt sjunde affärsområde – Croisette Home

Nu lanserar Croisette sitt sjunde affärsområde, Croisette Home.

Croisette Real Estate Partner har sedan start utvecklats med hög takt, såväl genom att öka volym och antal medarbetare i befintliga affärsområden, genom geografisk tillväxt samt genom att utveckla nya affärsområden. Croisettes mål är att bli världens ledande fastighetsrådgivare vilket kräver en enorm fortsatt tillväxt.

 

Nu lanserar Croisette sitt sjunde affärsområde, Croisette Home. Croisette skall i det affärsområdet bli den ledande aktören för försäljning av nyproducerade hem, oaktat om det rör bostadsrätter, äganderätter eller villor.

 

Det är med stor förväntan vi tar oss an och kopplar oss till B2C med vårt varumärke. Vi har sedan en kort tid tillbaka i ett samarbete med Våningen och Villan börjat känna av kopplingen till privatmarknaden, fast med vår modell, och med vårt eget nyproduktionsteam ser vi stora möjligheter att snabbt och bestämt ta oss till en ledande position i Sverige. Detta är starten på något som kommer att bli något riktigt stort.

– Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

 

Affärsområdet bedöms bestå av ett 20-tal medarbetare under 2022 och rekrytering sker just nu. Intresserad av att bli en del av Croisette Home? Skicka in din ansökan här!

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt