Croisette öppnar mäklarkontor i fyra städer

Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås. Det är städerna där Croisette nu öppnar upp sina första svenska mäklarkontor, med inriktning på privatmarknaden.

I våras förvärvade Croisette Real Estate Partner mäklarföretaget Våningen & Villan. I och med affären fick Croisette över en natt mer än 150 nya medarbetare och ett 20-tal mäklarkontor som drivs under Våningen & Villans varumärke. Nu tar bolaget nästa steg och skyltar om Våningen & Villans mäklarkontor i Stockholm och Göteborg till Croisette. Samtidigt öppnar fastighetsbolaget två nya mäklarkontor i Uppsala och Västerås.

– ”Det är rätt tid nu. Vi är redan etablerade inom andra affärsområden i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås. Att vi nu öppnar mäklarkontor med inriktning mot privatmarknaden under Croisettes varumärke är därför helt naturligt”

– Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

 

Sedan förvärvet av Våningen & Villan har Croisette den uttalade ambitionen att forma mäklarbranschen inifrån. Modellen, som bland annat bygger på hållbarhet och tryggare anställningsvillkor, börjar nu testas skarpt i mäklarteamen på flera orter. Och Per Svensson är säker: Modellen är här för att stanna.

 

– ”Den retoriska frågan är snarare om man vill vara med eller se på när vi omformar branschen. Etableringarna av mäklarkontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås är ett första steg. Nästa steg följer inom kort”

–  Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt