Croisette rådgivare när Micropower säljer i Växjö

Croisette Real Estate Partner var säljarens rådgivare när det snabbväxande Växjöbolaget Micropower säljer sina fastigheter i Sjöuddens industriområde.

 

Micropower Group har avyttrat fastigheterna Klockbojen 9 och 10 i Växjö. Fastigheterna är belägna i industriområdet Sjöudden invid riksväg 25. Fastigheterna inrymmer framförallt Micropowers egna lokaler för batteriproduktion och kontor, total yta uppgår till cirka 10  200 kvadratmeter. Micropower uppför nya lokaler i Nylanda dit man avser att flytta under 2025.

Köpare är det lokala fastighetsbolaget Värendshem som gör sitt första förvärv inom industrisegmentet.

Legal rådgivare till Micropower vad Glimstedt och för köparen var det Avant Advokater. Affären har genomförts i bolagsform och fastigheterna tillträddes den 22 maj.

”Värendshem kommer att skapa ett modernt företagshotell och erbjuder från andra halvåret 2025 lokaler och kontor från 100 upp till 10 000 kvadratmeter.”

Johan Markensten, delägare Värendshem

”Vi har gjort ett antal affärer inom samma segment på kort tid och kan konstatera att det finns en god investeringsvilja i segmentet som helhet. Vi vill passa på att tacka båda parter för ett gott samarbete genom hela processen.”

Joakim Grunditz, Head of Transactions Gothenburg, Croisette Real Estate Partner

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt