Croisette utser regionchefer för Transactions i Stockholm och Malmö

Croisette Transactions utser Andreas Larsson och Cassandra Steffensen till Directors och regionansvariga för Croisettes transaktionsverksamhet i Malmö och Stockholm.

Både Cassandra och Andreas har arbetat i fyra år hos Croisette och har gått från klarhet till klarhet i sin utveckling. Vi önskar dem varmt välkomna till sina nya roller.

 

”– Vi är mycket glada och nöjda med att kunna utse Andreas och Cassandra till regionansvariga. De har haft fantastisk utveckling och förkroppsligar i varje tum vad vi på Croisette står för: nytänkande, hängivenhet och långsiktighet. Vi får nu ett tydligt ledarskap för transaktionsteamen i Sveriges tre största städer då de kompletterar Joakim Grunditz som är regionansvarig för transaktion i Göteborg”, säger Olle Håkanson Nobel, Co-Head of Transactions, Croisette Real Estate Partner.

 

”- Är väldigt tacksam över det förtroende jag fått på Croisette sedan dag ett på bolaget. Ser ödmjukt fram emot att framöver få vidareutveckla och leda teamet i Malmö, både på individnivå och teamet som helhet”, säger Andreas Larsson.

 

”- Jag är tacksam för förtroendet att få leda och fortsätta utveckla transaktionsverksamheten i Stockholm. Jag ser så mycket fram emot att få fortsätta leverera långsiktig rådgivning tillsammans med alla kompetenta kollegor i såväl transaktionsteamet i Stockholm som Croisette som helhet”, säger Cassandra Steffensen.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt