Fastighetsmäklare Andrés Villalobos tar steget till Croisette

Croisette är väldigt glada över att Andrés Villalobos har anslutit sig till deras team av dedikerade fastighetsmäklare.

Andrés har varit en välkänd talang inom fastighetsmäklarbranschen i flera år. Hans enastående förmåga att förstå och tillgodose kundernas unika behov har gjort honom till en mycket omtyckt mäklare. Genom att ansluta sig till Croisette kommer Andrés att fortsätta erbjuda den högsta standarden av service och kompetens till sina köpare och säljare.

”Jag är otroligt stolt över att bli en del av Croisette-teamet. Deras engagemang för enastående kundservice och deras djupa kunskap om fastighetsmarknaden har alltid imponerat på mig. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med det här fantastiska teamet!”

Andrés Villalobos, Fastighetsmäklare & Partner på Croisette.

”Vi är glada över att välkomna Andrés till Croisette-familjen, hans erfarenhet och passion för branschen är en tillgång för vårt team och våra kunder. Vi ser fram emot att tillsammans fortsätta leverera kvalitetstjänster och överträffa förväntningar”

Emma Ramberg, Försäljningschef Croisette.

Croisette erbjuder sina kunder högkvalitativa fastighetstjänster, med Andrés Villalobos som en del av teamet kommer företaget att trappa upp servicenivån ytterligare.

För mer information, kontakta:
Emma Ramberg, Försäljningschef Croisette
Mejl: emma.ramberg@croisette.se

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt