Human Capital Göteborg växer

Ett år har gått sedan Human Capital etablerades i Göteborg.

Det har varit ett år som gått i raketfart och vi har under året fått förmånen att arbeta med många spännande bolag. Att rekrytera rätt kompetens är affärskritiskt och vi känner oss hedrade att få detta förtroende från våra kunder, samt fått möjlighet att träffa så många smarta och kompetenta kandidater.

 

För att kunna svara upp mot våra kunders efterfrågan och kunna nå ut till ännu fler så är vi på Croisette otroligt glada att kunna välkomna Ida Nylén som den tredje medarbetaren till teamet i Göteborg. Ida kommer senast från mäklarbyrån Ahre Villor och Våningar och har dessförinnan arbetat många år inom retail som bland annat retail manager.

 

Jag är förväntansfull och glad inför kommande utmaningar. Efter första mötet växte en stark nyfikenhet och vilja att vara med om en intressant resa i bolagets fortsatta utveckling. Det kändes som en självklarhet att tacka ja!

Ida Nylén, Associate Human Capital, Göteborg.

 

Det kändes självklart med Ida från första stund. Hennes professionella sätt och sprudlande personlighet i kombination med hennes erfarenhet från branschen och yrkesrollen gör att jag är övertygad om att Ida är helt rätt kvinna för vår fortsatta tillväxt i Göteborg.

Caroline Hertin, Head of Human Capital, Göteborg.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt