Nu släpps de nominerade till Champion de Croisette 2021

Champion de Croisette är ett pris som delas ut till den person som har presterat mer än vad som förväntats under året, som har en positiv och innovativ attityd och, som kort sagt, blir ett med Croisettes vision och anda.

Tidigare år har priset delats ut till Emil Lötbom, Head of Leasing Stockholm, Olle Håkansson Nobel, Co-Head of Transactions, Fitore Regjepaj, Head of Valuation & Analysis och Andreas Larsson, Senior Associate Transactions Malmö, som alla jobbar kvar på bolaget.

I år har Croisette flera duktiga nomineringar till priset Champion de Croisette. Ett pris som tagits fram internt både för att motivera medarbetarna och för att skapa momentum, men också för att kunna hylla och lyfta upp högpresterande medarbetare. Priset har skapat en inspirerande kultur på Croisette och har verkligen tagits an av medarbetarna, som också kallar priset för ”Det största man kan vinna på Croisette”. 

Vid en intern konferens presenterades de nominerade i förra veckan och totalt blev fem personer nominerade till Champion de Croisette.

Nominering 1/5.

 

Henrik Pettersson 

Head of Leasing Halmstad.

Han kallas för ”frälsaren” av hans kunder och har på egen hand byggt upp ett otroligt team samt bolag i Halland. Han genomför allt med ett leende och med positiv energi. Siffror ljuger ej! 

Nominering 2/5.

 

Amanda Edén

Associate, Human Capital Stockholm.

Sen dag ett, har denna person tagit hela företaget med storm! Med hennes höga ambition och bra arbete, har hon tagit sig från junior till senior på bara 1,5 år. Med ett konstant fokus på målet, har hon sålt med ena handen och rekryterat med den andra, och skulle Ekonomichefen behöva stöd så kan hon lösa en forecast på ett ögonblick! 

Nominering 3/5.

 

Joakim Grunditz

Head of Transactions, Göteborg

Under hans första år, har denna person visat både engagemang inom sitt team, men också mellan våra affärsområden och kontor, medans han samtidigt har genererat och genomfört ett stort antal affärer! 

Nominering 4/5.

 

Madlene Pettersson

Associate , Human Capital, Stockholm

Hon är lugnet själv som opererar i det tysta, samtidigt besitter hon förmågan att fånga alla i sin omgivning med sin karismatiska utstrålning. Med en trygg personlighet och mentaliteten ”vi löser det här”, är hon en nyckelperson både i teamet och på Stockholmskontoret. Kandidater och kunder beskriver henne som ansvarstagande, sympatisk och professionell vilket gör henne till en uppskattad och eftertraktad rekryteringskonsult!

Nominering 5/5.

 

Tilda Bexell

Content Manager, Marketing & Communications

Den här personen har fler än en boll i luften. Hon tar sig an varje dag med en unik beslutsamhet och med en ”doer” attityd. Få saker är omöjligt för denna person, om det ens är det. Hon är drottningen av struktur, och från igår även drottningen av content!

Vill du bli en del av den rosa Croisette familjen?

{{cta(’2a9a7d16-d35c-4bf9-b395-ad43261de28e’)}}

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt