Nu startar försäljningen av Studio Kultur – nybyggda bostäder i det legendariska KB-huset

Croisette är glada att tillkännage att försäljningen nu startar för det spännande projektet Studio Kultur, beläget i den tidigare legendariska rockklubben Kulturbolaget i Malmö. Projektet innebär en omfattande ombyggnation av den historiska byggnaden till 32 moderna bostadsrätter, samtidigt som bottenvåningen förblir publik med en inbjudande saluhall.

Studio_kultur_interior_mn

I Studio Kultur kommer 32 moderna bostadsrätter byggas

Äntligen är det dags att starta försäljningen av Studio Kultur i KB-huset på Bergsgatan. Den befintliga fasaden kommer att bevaras och restaureras, medan byggnaden förses med tre nya våningar. Högst upp i huset byggs en takträdgård och bastu med ett fantastiskt panoramafönster, vilket erbjuder en unik möjlighet för avkoppling med utsikt.

Lägenheterna kommer att variera mellan 1-4 rum och kök, inklusive en etagelägenhet. De är utformade med ljusa och luftiga interiörer samt högkvalitativa materialval. Bland dessa kan nämnas ljusa parkettgolv, karaktärsfulla betongtak i kombination med elegant mörk ek i paneler, kök och garderober. Badrummen är stilfulla med smaragdgrönt kakel och matchande inredning i mörk ek. Generösa fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och skapar en känsla av rymd och öppenhet.

"Det blir 32 synnerligen välplanerade bostäder i olika storlekar och prisklasser. Alla lägenheterna får tillgång till en takträdgård. Det blir något alldeles extra – här bor du verkligen som en rockstjärna"

Jenny Hylén, Chef Nybyggt Croisette

Byggherre för projektet är Tidrum, och det är ritat av den erkända arkitektfirman Krook & Tjäder.

För ytterligare info kontakta:
Jenny Hylén
Chef Nybyggt Croisette
+46 739-62 42 95
jenny.hylen@croisette.se

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt