Per Svensson finalist i EY Entrepreneur Of The Year

Per Svensson, grundare av Croisette, är en av de tio finalisterna i region Syd som tävlar om utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year 2023. Efter en noggrann nomineringsprocess och intervjuer är det nu klart att Per Svensson är en av de entreprenörer som har gått vidare till regionfinalen den 29 november.

 

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens största och mest prestigefyllda utmärkelser för entreprenörer. Tävlingen äger rum i ungefär 60 länder, och den svenska upplagan genomförs för 28:e gången. Nomineringsprocessen är nu avslutad, och närmare 500 nomineringar har mottagits från hela landet. Efter ingående intervjuer med entreprenörerna har tio finalister per region utsetts, och de går nu vidare till regionfinaler som kommer att äga rum i sex städer i november. Vinnaren av regionfinalen kommer att representera sin region i den nationella finalen, som kommer att äga rum i Stockholms stadshus den 1 februari 2023.

 

”Det är med stor glädje och tacksamhet som jag tar emot den här nomineringen. Att nå finalen och bli uppmärksammad för mitt passionerade arbete inom entreprenörskap är en otrolig ära. Den här nomineringen är en symbol för det hårda arbete och engagemang som Croisette-teamet har lagt ned för att skapa en bättre framtid inom vår bransch. Jag vill också påpeka att vår framgång inte hade varit möjlig utan våra fantastiska kollegor och samarbetspartners som har varit med oss på denna resa. Deras insatser har varit avgörande för vår framgång”

Per Svensson

 

I varje region väljs vinnarna av en extern och oberoende jury, bestående av framstående personer inom det regionala näringslivet samt tidigare vinnare av utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year. Juryn bedömer de tio finalisterna utifrån fyra olika kriterier: påverkan, entreprenörsanda, syfte och tillväxt.
Förutom huvudpriset delas även andra priser ut, inklusive Entrepreneurial Winning Women, Young Entrepreneurship Of The Year och Best International Growth. Alla vinnare kommer att delta i den nationella finalen, där den övergripande vinnaren kommer att representera Sverige på den internationella scenen.

Läs mer om EY Entrepreneur of The Year här

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt