The most wonderful time of the year.

Nu är det snart jul igen och det är åter dags att fylla hemmet med julstämning. I år följer flera jultrender som alla betonar personlighet. Nedan presenterar vi tre julstilar som vi verkligen gillar, och ni förstår ju säkert vilken som är vår favorit. Men det viktigaste av allt är ändå att njuta av denna mysiga tid och skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem som du trivs i. 

Avskalat och minimalistiskt

Bilder: Granit

Perfekt för dig som föredrar ett mer återhållet hem utan överdrivet mycket prydnader, glitter och tomtar. Här fokuserar man istället på mysig belysning och ljusslingor. Naturen får ta plats med färger som skogsgrönt, naturträ, svart, vitt och grått. Ett inslag av något litet rött, som en rosett i vackert sidenband, kan addera en subtil touch.

En rosa jul

Här får rosa nyanser dominera bland juldekorationerna. Klä granen med rosa julpynt, knyt rosa rosetter på julkransen och runt grenarna i granen, gärna tillsammans med guld. Eller varför inte matcha en julröd duk med rosa glas och tallrikar? Här finns inga regler att följa, så släpp loss din kreativitet och addera så mycket färg du önskar. För man kan väl aldrig få för mycket rosa i livet?

Nostalgi och retro

I denna stil är det nostalgi, återbruk och retroprylar som gäller. Besök second-hand-butiker som ofta har julmarknader eller fråga din mamma om hon har något julpynt från sin barndom som du kan ta över. Grantåg, änglaspel eller gamla fina julkulor av glas är exempel på saker som fortfarande är vackra trots sin ålder. Bra för miljön och bra för plånboken, en win-win helt enkelt. Visste du förresten att Croisette är ett klimatneutralt bolag? Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

God jul till er alla från oss alla – Merry Croistmas!

Psst! Är 2024 året du ska hitta ditt drömhem? Lämna inget åt slumpen, bjud hem oss för en kostnadsfri bostadsvärdering, boka här

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt