Croisette går vidare till finalen i tävlingen Sveriges snyggaste kontor 2023

Croisette är nu ett steg närmare att bli Sveriges snyggaste kontor genom att kvalificera sig som en av de tio finalisterna i tävlingen. Totalt var 85 kontor nominerade vilket är ett nytt rekord. Sammanlagt räknade man 48 309 röster – även det ett nytt rekord.

 

Kontoret utmärker sig med sin spektakulära användning av rosa nyanser, stilfulla möbler och kreativ design. Croisette Tower, en toppmodern byggnad i Hyllie Malmö, rymmer detta enastående 900 kvadratmeter stora kontor med en hissnande utsikt över Öresundsbron. Inredningen är ett samarbete mellan inredaren Louise Kristoffersson från Homestyling Sverige, arkitektbyrån Tengbom och leverantören Cirkulär Interiör, och Nicole Anderberg från Croisette har lett projektet.

 

Vid ett besök på Croisettes kontor slås man omedelbart av den genomgående rosa färgen som skapar en positiv och lekfull atmosfär. Rosa representerar egenskaper som positivitet, lekfullhet och mod – egenskaper som Croisette aktivt vill förmedla i sin verksamhet.

 

Men detta kontor är inte bara en färgglad plats att arbeta på, det är också ett föredöme för hållbarhet. Croisette har satsat på att återanvända möbler från sitt tidigare kontor, men i nya rosa kläder. Dessutom är materialen både slitstarka och lätta att underhålla, en viktig del av Croisettes engagemang för att minimera miljöpåverkan och visa att det går att skapa en fantastisk arbetsplats med minsta möjliga avfall.

“Vi vill visa att vi är ett företag som vågar vara annorlunda. Vårt kontor återspeglar vår passion, vår kreativitet och vår vision. Jag har alltid trott att rosa signalerar att allt är möjligt, vilket verkligen stämmer överens med vår företagsanda. Vi lämnar inget åt slumpen och hoppas att vårt kontor ska inspirera både våra kunder och våra kollegor i branschen.”

Per Svensson, CEO/Founder

 

Tävlingen “Sveriges snyggaste kontor” arrangeras av Lokalnytt, Fastighetssverige och Nordic Property News, och vinnaren kommer att koras den 16 november under “Den stora kontorsdagen.” Croisette ser fram emot att delta i finalen och förhoppningsvis ta hem priset som Sveriges snyggaste kontor 2023.

Se de tio finalisterna här

 

 

   •  

  Per Svensson

  CEO & Founder Malmö

  Hör av dig?

  Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Alla lediga objekt