2020 – mot alla odds, ett framgångsrikt år för Croisette

Ingen kan ha undgått Covid-19 spridning runt om i världen. Under 2020 stängde länder sina gränser för första gången sedan andra världskriget, befolkningar sattes i karantän och världens börser blev nattsvarta. Experter förutspådde katastrof för fastighetsbranschen, men Croisette visade motsatsen.

pexels-photo-990818

Croisette kickade igång året med att VD Per Svensson tog hem priset som årets näringslivsrookie på Malmö Näringslivsgala. Ett pris som delas ut till företag som är nyskapande, därmed är vi mycket stolta över att Croisette tog hem detta pris 2020. Inte långt därefter blev VD Per Svensson nominerad till årets Tillväxtentreprenör i Malmö. Ett pris som delas ut till de entreprenörer som bidrar till att skapa en bättre framtid för Malmö.

 

Strax efter att Covid-19 för första gången kommit till Sverige lanserar Croisette ett nytt affärsområde, Digital Property Management & Administration och vinner samtidigt det prestigefyllda uppdraget med bostadsbolaget Tornets fastighetsbestånd. Croisette fortsätter att satsa på tillväxt och öppnar under sensommaren sitt femte kontor – i Uppsala, för att inte långt därefter etablera sig internationellt i Reykjavik, Island.

”We formally opened our office in Iceland in December 2020 and the reaction has been very encouraging, with good projects and listings in the pipeline that will be finalized during 2021. Croisette Iceland will be recruiting a leasing manager and head of valuation & analysis in 1Q, setting the tone for a strong market penetration in 2021”

 – Styrmir Bjartur Karlsson, Managing Director, Croisette Real Estate Partner Iceland

 

Under året blev vi även utsedda till Gasellföretag 2020 och med en tillväxttakt på 781% under 2015–2019 vann vi Årets Gasell i Skåne, vilket ingen annan fastighetsaktör i Skåne tidigare har lyckats med. Nytt för 2020 var att Croisette släppte en unik industrirapport som blev mycket uppskattad.

 

Leasing 

”Att tänka nytt och vara kreativ ligger i varje ”Croisettares” DNA vilket verkligen har satts på prov under året. Trots stora problem för många aktörer på marknaden ställde vi om kikarsiktet tidigt och rider ur 2020 med det bästa resultat vi haft på uthyrningssidan hittills. Vi kommer ta med oss det spetsade drivet och engagemanget rakt in i nästa år och ser framemot ett fantastiskt 2021.”

– Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner

 

Valuation & Analysis

”År 2020 har varit ett annorlunda år på många sätt. Vi har öppnat ett nytt kontor i Uppsala och vi närvarar i de halländska kommunerna mer än någonsin. Samarbetet med flera nya aktörer har påbörjats och fördjupats ytterligare med befintlig kundstock. Vi ser fram emot 2021!”

– Fitore Regjepaj, Head of Valuation & Analysis, Croisette Real Estate Partner

 

Human Capital

”Jag är imponerad och stolt över hur snabbt vi som bolag lyckades ställa om och anpassa oss efter en världsomfattande pandemi. Vikten av att våga lita på vår affär i kombination med ökad kreativitet och hårt arbete har varit avgörande. I september släppte den avvaktande rekryteringsmarknaden och vi på Human Capital etablerade samarbete med båda nya och gamla kunder. Tack vare fokuserade insatser lyckades vi under 2020 dubblera antalet anställda på Human Capital samt uppnå all time high sätt till omsättning i Q4. Jag ser fram emot 2021 då vi planerar ta ytterligare marknadsandelar genom att fortsatt förse branschen med fastighetskompetens!”

 – Erika Klingberg, Head of Human Capital, Croisette Real Estate Partner

”2020 visade vi att vi lever efter våra kärnvärden. Nytänkande, Hängivna och Långsiktiga. Sällan blir det så uppenbart som i drastiska förändringar på marknaden. Lägg då till att vi genomgått en storm i omstrukturering internt och justeringar av organisationen. Det jag är mest stolt över är att vi tillsammans beslutade att fortsätta vår tillväxtresa, inte permittera eller dra tillbaka, utan att genom vårt nytänkande och engagemang, lyckas avsluta året både större och starkare än någonsin. Det är med stort självförtroende jag ser ett resultat som klart överträffar samtliga tidigare under 2021.”

 – Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt