Årets Tillväxtentreprenör 2020

Per Svensson, VD på Croisette Real Estate Partner är en av finalisterna till Årets Tillväxtentreprenör 2020 – ett årligt pris som delas ut av Tillväxt Malmö.

namnlo-st-3_rityta-1

Den 3:e mars presenterades de tre finalisterna till Tillväxt Malmös årliga pris Årets Tillväxtentreprenör 2020. Priset delas ut till en entreprenör i Malmö som bidragit till tillväxt under föregående år och finns till för att hylla Malmös duktiga entreprenörer som bidrar till att skapa en bättre framtid för Malmö. 

 

Kriterier för nominering: 

 

Årets Tillväxtentreprenör är en person som genom sitt entreprenörskap bidragit till ett företags eller en organisations tillväxt. Bransch har ingen betydelse. Företaget skall ha haft mellan 5 – 100 anställda under 2019. Det är entreprenörskapet och förmågan att skapa tillväxt som räknas! – Tillväxt Malmö

Årets tre finalister är Daniel Melkersson på PinMeTo, Mathias Thulin på GetAccept samt Per Svensson på Croisette Real Estate Partner. 

 

Motiveringen lyder enligt följande:

 

”Med en förkärlek för att utmana befintliga och mossiga arbetsmetoder i en etablerad och konkurrensutsatt bransch har entreprenören trots sin ungdom redan bevisat att det går att växa både snabbt och lönsamt.Detta genom att erbjuda goda råd och lönsamma affärer till sina kunder. Man ska bara göra det hela på ett lite annat sätt har vi hört honom säga flera gånger.Entreprenören bygger sin organisation sten för sten och gör sig redo för att fortsätta att växa under överskådlig tid framöver.  Vi har nog bara sett början på den resa som har påbörjats i Malmö och som nu sprider sig till andra städer och kompletteras med nya affärsområden. Genom sitt sätt att vara och genom sin envishet är entreprenören en stor inspiration för sin personal och för sina kunder. Han bidrar dagligen till företagets fortsatta framgångar. Stor seriositet kan mycket väl kombineras med ödmjukhet och en rosa kostym.”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Vinnaren kommer att presenteras på Maxa Malmö den 27 mars på Malmö Arena Hotel. 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt