Croisette Digital Förvaltning inleder samarbete med Planima

Underhållsplanen bör vara varje fastighetsägares utgångspunkt när man ska fatta rätt beslut för framtiden, utföra proaktivt underhåll och göra smarta investeringar. Genom samarbetet med Planima tar vi den proaktiva underhållsplaneringen till nästa nivå.

image-png-Nov-23-2022-10-33-30-3568-AM

Att jobba proaktivt med underhållsplanering skapar de bästa förutsättningarna för ett långsiktigt och värdeskapande fastighetsägande. Genom att skapa en överblick av kommande behov i en fastighet eller bestånd får man en rättvisande inblick i framtiden och kan ligga steget före med både upphandlingar och i den ekonomiska planeringen. Planimas webbaserade plattform ger fastighetsägaren insyn både på detaljnivå och över hela beståndet. I Planima kan man även skapa informativa och anpassningsbara rapporter i PDF- eller Excelformat. Tydliga ekonomiska nyckeltal visar hur fastigheterna mår och möjliggör enkel benchmarking.

 

”Proaktiv underhållsplanering är en viktig del av vårt arbete i fastigheterna. Planimas webbaserade plattform hjälper oss att presentera fastighetsägarens framtida underhållsbehov på ett tydligt sätt, både när det gäller kostnader och när i tiden det ska utföras”

– Thomas Lindén, Property Manager, Croisette Digital Property Management & Administration.

 

“Det är oerhört roligt att skapa nya kundvärden tillsammans med en så expansiv aktör som Croisette! Med deras drivkrafter inom digitalisering och fastigheter är vi extra glada att de väljer Planima – Kombinationen av vår ledande plattform med deras spetskompetens och smarta paketering av deras förvaltningstjänst kommer det bli kraftfullt för både Croisette och deras kunder. Vi ser fram emot ett värdeskapande och långsiktigt samarbete!”

– Philip Winkler, Head of Sales på Planima.

 

Kom igång

Vår digitala underhållsplan är en modern molntjänst. Vill du komma igång med er digitala underhållsplan? 

{{cta(’594f9cb6-a814-43e5-86c3-a923e17d2f15’)}}

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt