Croisette etablerar samarbete med Propstreet

Croisette Real Estate Partner etablerar samarbete med Propstreet och breddar därmed sitt kunderbjudande med ytterligare en digital tjänst.

namnlo-st-1_rityta-1

Croisette etablerar samarbete med Propstreet – ett marknadsledande community för investerare och transaktionsrådgivare. Samarbetet med Propstreet är ett viktigt steg i att bredda transaktions-teamets förmåga att nå ut till relevanta investerare och att leverera effektiva transaktionsprocesser.

 

”Möjligheten att marknadsföra affärer på det sätt som Propstreet erbjuder skapar förutsättningar för att etablera nya affärsrelationer utan att tumma på den konfidentialitet som Croisette värdesätter högt. Samarbetet är ytterligare ett bevis på att Croisette är med och driver branschen framåt. Jag är övertygad om att vårt samarbete kommer generera positiva effekter för både Croisette och Propstreet”

 

– Fredrik Dackheden, Head of Transactions på Croisette Real Estate Partner

”Det krävs en vision, riktning och rätt företagskultur för att få samsyn och få med alla på digitaliseringståget. Croisette är en expansiv och nytänkande rådgivningsfirma som ser värdet i digitaliseringen i form av ökad konkurrenskraft och ett bättre kunderbjudande. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med målsättning att bidra till den digitala utvecklingen av transaktionsmarknaden”

– Victor Karlsson, Co-Founder på Propstreet

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt