Croisette förmedlar exklusiva bostäder i Karlatornet – Nordens högsta skyskrapa

Croisette har fått det prestigefyllda uppdraget att förmedla flera bostäder i Karlatornet, Göteborgs mest spektakulära skyskrapa.

Bild från tvårummaren som Croisette förmedlat i Karlatornet

Karlatornet utgör ett arkitektoniskt mästerverk som majestätiskt reser sig ca 245 meter över Göteborgs skyline. Med sina 73 våningar är Karlatornet inte bara den högsta byggnaden i Norden utan även en symbol för staden. Byggnadens unika design och höga standard har dragit till sig internationell uppmärksamhet och erkännande. Inom dess väggar erbjuds en rad fantastiska faciliteter, inklusive ett gym, kylrum i entréplanet för matleveranser, spa, restaurang, biorum och till och med ett exklusivt hund-spa. Höjdpunkten är utan tvivel våning 69, där man kan avnjuta en hisnande utsikt från den spektakulära skybaren.


Karlatornet, designat av Skidmore, Owings & Merrill, samma arkitektfirma som står bakom några av världens mest ikoniska skyskrapor såsom Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York, är en manifestation av modern arkitektur och design.


”Som fastighetsmäklare är vi stolta över att kunna erbjuda flera unika lägenheter i det fantastiska Karlatornet. Vår första försäljning, en tvårummare på våning 22, möttes av stort intresse och såldes efter bara några dagar. Vi ser fram emot att förmedla fler bostäder i detta enastående projekt som passar perfekt med vår arbetsfilosofi och vårt internationella samarbete med Knight Frank”

Jesper Rindmo, Delägare och Fastighetsmäklare på Croisette Real Estate Partner i Göteborg


De 611 lägenheterna i Karlatornet beräknas att vara inflyttningsklara sommaren 2024 enligt Serneke som utvecklar och bygger Karlatornet.


För mer information, kontakta:
Jesper Rindmo, Delägare och Fastighetsmäklare Croisette Real Estate Partner i Göteborg
Mejl: jesper.rindmo@croisette.se

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt